Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
mam pewnie pytanie, ale moze sie gupie troche okazac. otoz czasem jadam u chinczykow (na moim osiedlu jest troche takich barow). ciekawi mnie czy co jest zdrowe jedzenie czy nie? wiadomo ze oni tam wszystkiego to nie maja 1 jakosci ale jest mnostwo wazyw i takich tam. wiec jak to jest?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Trip nie przesadzaj. szama dobra ale nie koniecznie zdrowa. tam gdzie ja jem chinczyki sa w miare dobre (mieszkam na ursynowie) racja ze w srodmiesciu chinczyki sa naprawde niejadalne ale tutaj jakosc jeszcze jako tako jest zachowana
Szacuny
1
Napisanych postów
1229
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3549
czy zdrowe...zależy od jakości tych posiłków i sposobu ich przyżądzania...
ale na pewno apetyczne...osobiście przepadam za taką kuchnią.
spora ilość warzyw, często potrawy bez tłuszczu (dodatkowego!), ryż(jako podstawa)...
osobiście polecam taką kuchnię;
Jestem częścią wszechświata, choć zbyt małą by mieć znaczenie; ale jestem.
Szacuny
1
Napisanych postów
1229
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3549
Nie można wszystkiego porównywac...
czesto sama robię "chińszczyzne"...więc wiem co mam na talerzu...
Jeśli ktos lubi "chińszczyzne" a brzydzi się barów...może sam sobie zrobić jedzonko...apetyczne i zdrowe...
Jestem częścią wszechświata, choć zbyt małą by mieć znaczenie; ale jestem.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
KAIN, przeczytalem przestaje jadac w tych barach, za bardzo ryzykowne heh. wlasciwe to duzo golebi sie kreci wokol tych barow. pewnie kitaj rzuca grudke ryzu a potem jak sie zleca to lapie je w siatke a potem mamy kurczaka w ciescie, kurczaka w 5 smakach, kurczaka w sosie pomidorowym itd. ej jesli kurczak to golab to ciekaw jestem co wolowine zastepuje