siemka mam taki dziwny problem, czasem czuje sie ze mogłbym rozwalic wszystkich, itp jestem wtedy po prostu pewny siebie ale czasem czuje sie po prostu jak nie pewna siebie pierdoła. czym to moze byc spowodowane? i jak temu zapobiegac
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
radzisz coś w teorii czego nie radzisz zastosowac w praktyce? dziwne
ale mniejsza o to,bo sie niepotrzebny spam robi
ale mniejsza o to,bo sie niepotrzebny spam robi
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
i przeważnie jesteś wtedy z kolegami?
a w drugim przypadku idziesz sam?
Zmieniony przez - rm_125 w dniu 2011-04-28 21:36:44
a w drugim przypadku idziesz sam?
Zmieniony przez - rm_125 w dniu 2011-04-28 21:36:44
...
Napisał(a)
pewnie jesteś w ciąży - zmienne nastroje to typowy objaw
a pytanie zadaj na forum psychologicznym
Zmieniony przez - cynik75 w dniu 2011-04-28 21:59:49
a pytanie zadaj na forum psychologicznym
Zmieniony przez - cynik75 w dniu 2011-04-28 21:59:49
...
Napisał(a)
hehe nie naleze do tego typu osob ktore bujaja sie jak sa z kolegami:P
...
Napisał(a)
Widzę, że powstał offtop, więc i ja dorzucę 3 grosze. Nie zawsze tak jest, że jednostka w grupie staje się agresywna i pewna siebie, z własnego podwórka zaobserwowałem odwrotną tendencje. Jeśli lider grupy jest osobą o pokojowym nastawieniu to sama jego obecność tłumi agresorów w jego otoczeniu.
...
Napisał(a)
Było kilka artykułów o psychice w walce,tu na forum,ale nie mam czasu żeby grzebać i podać koledze na tacy.
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
...
Napisał(a)
alkadar co to ma wspolnego. ale nie o to mi chodzi wiem ze na ulicy najwazniejsza jest psychika, dobre nastawienie i pewnosc siebie tylko ze czasem własnie trace chyba ta pewnosc siebie
...
Napisał(a)
Na Twoje problemy poradzi albo systematyczny trening z pełnokontaktowymi treningami,by wzmocnić pewnośc siebie,albo najpierw test,a potem zajęcia i praca z psychologiem.
Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2011-04-29 10:04:17
Zmieniony przez - słaby 56 w dniu 2011-04-29 10:04:17
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
...
Napisał(a)
wpisz w wyszukiwarkę frazę "psychika" lub coś podobnego,pewnie wyskoczy kilka pozycji.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
Na marginesie: podobno jeśli w grupie agresorów znajdują się kobiety to one właśnie stają się często osobami prowokująco/podżegającymi, ale badań na to nie mam :) zasłyszałem kiedyś na wykładzie :)
...
Napisał(a)
a na to chyba nie trzeba akurat badań, wystarczy przejść się pod gimnazja i poobserwować jakiś sytuacje zapalne z udziałem dziewczyn 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat