...
Napisał(a)
Witam mam maly problem (jak zawsze :D) no wiec przejde do rzeczy , mam : mete(100tab.),kreatyne(250g.),Dibencozide(100tab.), oczywiscie bialko , wegle, vitaral , sylimarol no i clomid(10tab.) mysle jeszcze zeby dokupic BCAA(120tab.) teraz moje pytanko jak to najlepiej zagospodarowac tzn. wziac razem z meta a co ewentualnie po cyklu a jezeli brac razem z meta to w jakich dawkach. aha pewnie napiszecie ze kretke po cylku na spadki :P no ale chyba clomid wystarczy chociaz nie wiem... czekam na wasza opinie z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z taką ilością, to nie ten dział 

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
metka 25mg/dzien z 3 dniowym wejsciem po 15 i 20mg; kretke zostaw sobie na "po cyklu"; clomid oczywiscie tez, reszte mozesz brac caly czas
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
metke mam zamiar brac caly czas po 4 tab. a moze teraz brac kretke z meta i pozniej kupic jeszcze jedna kretke na spadki wrazie czego ? a BCAA kupic czy cos innego moze tak do 50 zł dzieki za odp. wszystkie
...
Napisał(a)
do mety potrzeba duzo białka
Nie po to umieramy aby pyłem zostac, ale śmiac się i żyć ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!