Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
356
Cześć, a więc planuje od grudnia startować z cyklem, oczywiście teorie itp mam już za sobą, tak samo mam za sobą cykle więc oczekuję tylko konkretnej odpowiedzi;)
a więc czy dobrym będzie połączenie:
Mono Vitalmax + No Shotgun V3 + Cell Pump?
(do tego prozdrowotne itp)
Oczywiście diete trzymam jak najbardziej i wszystko jest ok.
i czy w takim razie dawkowanie będzie następujące?
DT:
rano na czczo - 5g krety
30 min przed treningiem - no shotgun 23g~
30 min po treningu - CP 10g~
Szacuny
6
Napisanych postów
779
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11356
No to chyba musi być albo sprawa mocno indywidualna, albo kwestia nastawienia, bo w składzie na porcję są takie ilości dodatków, że raczej trudno o jakąś realną różnicę. Osobiście CP zaliczam do jednej z większych porażek w mojej suplementacyjnej przeszłości i o wiele lepiej wspominam mono Vitala i Inkospor solo. Ale nie mąćmy już autorowi w głowie, dobrze ma wszystko rozplanowane i niech poleci tak jak zakładał. W końcu to nie cykl za tysiaka, więc nie ma co przeżywać:)
SIŁA, SPRAWNOŚĆ, PIĘKNO - JEDNYM SŁOWEM - VITALMAX!!!
Serdecznie zapraszamy do sklepu ATLETA!!! www.atleta.pl Odżywki oraz suplementy VITALMAXA i innych firm w najlepszych cenach!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
356
a w sumie jak długo to ciągnąć? bo w sumie jakby nie patrzeć to przy takim dawkowaniu to:
1. o krete się nie martwie
2. no shotgun (644g) - wystarczy na 28 treningów (+8tyg)
3. cell pump (665g) - 8tyg~
Szacuny
6
Napisanych postów
779
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11356
Podejrzewam, że większej różnicy nie odczujesz. Wszystko możesz pociągnąć 8 tyg. ewentualnie nawet przedłużyć sobie tę kretkę o tydzień lub dwa, ale to już w zależności jak Ci pasuje i jak się będziesz czuł.
Serdecznie zapraszamy do sklepu ATLETA!!! www.atleta.pl Odżywki oraz suplementy VITALMAXA i innych firm w najlepszych cenach!!!
Szacuny
6
Napisanych postów
779
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11356
Szczerze, to poleciałbym mono+Shotgun, a resztę kasy wydał na BCAA i dodatki oraz jedzonko. Jak dla mnie zazwyczaj efekt łączenia mono z jakimś tam stackiem (tym bardziej, że CP to zwykłe jabłko plus niby dodatki w bardzo małych dawkach) ma zazwyczaj większy wpływ na psychikę niż na realne osiągi. No wiesz, wmawiasz sobie, że masz jeszcze taki fajny, kolorowy stack, to na pewno w połączeniu Cię lepiej porobi. Czasami takie placebo nawet działa, więc jeśli masz kasę, to możesz sobie połączyć te 3 suple, a jeśli zdecydujesz się przeznaczyć kaskę na jakiś inny preparat dodatkowy, to zrezygnuj z CP i leć mono+Shotgun.
Ze stacków jeśli o mnie chodzi, to jedynym, który naprawdę "robił różnicę" był Clout. Ale tam skład sam mówi za siebie i wcale nie chodzi mi tylko kreatynę:)
Zmieniony przez - _Lukasz_K_ w dniu 2010-11-05 10:40:42
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
356
w sumie z kasą stoję tak że zabezpieczam się najpierw na diete, więc jeżeli chodzi o jedzenie to zawsze na miesiąc muszę być do przodu, do tego jakieś białko na braki zawsze jest itp, z witamin multi vita-min olimpa, omega 3, chela meg, jeżeli chodzi o stacki to nie jestem aż tak ogarniety że już wszystko clouty, meso itp mam za sobą, jestem zwolennikiem tego że należy próbować, no ale wiadomo jak coś daje rade i nie tylko jednorazowo to dlaczego nie powtórzyć ;) a z shotem miałeś do czynienia? mnie to bardziej ma wprowadzać niż mam to brać jako stary wyjadasz ;d w
Szacuny
6
Napisanych postów
779
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11356
Co do Shota, to brałem kiedyś pierwszą wersję, która dopiero co pojawiła się na rynku kilka lat temu i nie byłem zadowolony. Jednak te nowe Shoty V3 i MHF 1 ponoć super działają, więc może warto spróbować. Osobiście jednak nowych nie brałem.