...
Napisał(a)
chodzi mi do oryginalnosci mojego zakupu kupilem 15 shotow dla siebie i 15 dla znajomego sustanonu i cos wydaje mi sie nie pewny ampolki sa roznej wielkosci plyn w nich jest gestszy i zadszy kolory plynow sa rozne a na niektorych sa odrapane napisy czy moze mi kotos pomodz jesli by cos pomoglo moge zrobic foto
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja mam taka rade:
albo wy....ol to gowno jezeli nie chcesz miec klopotow, bo jak sie bierze koksy, to sie bierze pozadne koksy, a nie sciemy, albo idz do kolesia ktory ci to sprzedal i zadaj od niego zwrotu kasy, albo wymiany towaru, chadz watpie, ze do tego dojdzie. Dziwi mnie to, ze od razu przy kupnie nie sprawdziles jak to wyglada, no chyba, ze to byla szybka wymiana.
albo wy....ol to gowno jezeli nie chcesz miec klopotow, bo jak sie bierze koksy, to sie bierze pozadne koksy, a nie sciemy, albo idz do kolesia ktory ci to sprzedal i zadaj od niego zwrotu kasy, albo wymiany towaru, chadz watpie, ze do tego dojdzie. Dziwi mnie to, ze od razu przy kupnie nie sprawdziles jak to wyglada, no chyba, ze to byla szybka wymiana.
---->Fux<----
...
Napisał(a)
podroby. ampulki nie moga byc roznej wielkosci
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
opakowani widac zwe dobre al ampulki odpadaja
Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe
...
Napisał(a)
pudelko moze byc dobre, ale zawartosc jest wymieniona.
---->Fux<----
...
Napisał(a)
pakman191 jak sie nie znasz to nie ******l ampulki moga byc roznej wielkosci bo jesli masz grecki sustanon to normalne kazda seria jest innej wielkosci i sie tym nie przejmuj
...
Napisał(a)
Pewnie ze ampulki moga miec rozne wysokosci ja np.mialem Polska Omke i tez byly rozne wysokosci a kopala bardzo dobrze.
I tak wszyscy skonczymy pod ziemia :)
...
Napisał(a)
hd tepaku mi chodzilo o to ze w jednym pudelku nie moga byc roznej wielkosci ampulki.
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!