Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
mam 15 lat - ale ludzie daja mi wiecej
mam ponad 185 cm wzrostu
waze 80 kg
wziolem 110 tab. metki blugarskiej , przed braniem mety cwiczylem z jakies 2 tyg na gownianym treningu. Jak zaczolem brac mete zmienilem trening na:
pon- klata, motyle,
wtorek- nogi, plecy
sroda- biceps, triceps
czwartek-lydki, brzuszki
piatek- barki, kaptury
ta meta prawie nic mi niedala 10 kg na klate wiecej to prawie nic moj kumpel cwiczyl miecha przedemna i dala mu 25 kg.
cykl: 4,5,6,6,
teraz chcialem kupic next 100 tab , moze powinienem zmienic cos w treningu ? inaczej brac ? moze jakas dieta ?
Szacuny
12
Napisanych postów
3115
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
21300
'mam 15 lat - ale ludzie daja mi wiecej' hahahhahhaha
'mam ponad 185 cm wzrostu waze 80 kg' hahahhahahha
'wziolem 110 tab. metki blugarskiej' hahahhahhaha
hahahhahahahahhahahahahhahahahahahahhaahhahahahahahah
to miód na me uszy.lek na zimowa depresje
Zmieniony przez - miśkov w dniu 2004-12-11 17:38:48
Szacuny
12
Napisanych postów
1903
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
46060
po I bułgar to wy***ki,takze nie dziw sie że nic prawie ci ta meta nie dała.
po II nie masz pojęcia o diecie czy treningu i bierzesz koks? ******lnij sie lepiej w łeb, poćwicz przynajmniej jeszcze z 3 lata 'na sucho' na diecie/suplach, zorientujesz sie troche co sie z czym je, a potem pomyslisz nad gearem jak nauczysz sie pożądnie trenować/jeśći i nie będziesz już rusł 'naturalnie'etc. wiele ci pewnie nie zaszkodziła ta meta(poczytaj o skutkach ubocznych zarzywania mety) bo najprawdopodobniej [jak prawie wszystkie bułgary]na twoje szczęście była wy***ka. dopiero zaczynasz trenować więc bez koksu zrobisz fenomenalne wyniki, pozatym masz 15 lat, a co za tym idzie masz na tyle testosteronu że nie potrzeba ci żadnych koksów.
po III zanim nie ukończysz 18 lat nie oczekuj, że ktoś rozsądny ci doradzi sterydy.
Zmieniony przez - kowatschoo w dniu 2004-12-11 02:32:44