SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

glutation w walce z nowotworem

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1985

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 286 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 14840
Witam wszystkich chciałbym uzyskać informacje na temat glutationu TAD600. Mam w rodzinie osobe z nowotworem jest leczona chemioterapia oraz jakieś naświetlenia bardzo żle znosi leczenie i jak narazie niestety nic nie pomaga. Czy w Polsce jest dostepny glutation apteczny, czy pozostaje brać od dila, jaką dawke trzeba by było aplikować i czy glutation może zaszkodzić w jaki kolwiek sposób? Z góry dzięki za pomoc.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 4195 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 79330
w Polsce w aptece tego nie dostaniesz, poza tym.. nie znam sie, ale jezeli chemia itp. nie pomaga, nowotwór jest złośliwy to nie probuj leczyc kogos tymbardziej bez wiedzy, naczytales sie o tationilu i myslisz ze jestes madrzejszy od lekarzy,onkologów itp ?

https://www.sfd.pl/Tationil_/_Tad_600-t360846.html

jakbys chcial poczytac cos wiecej o tym srodku

Zmieniony przez - NoIzZeR w dniu 2015-05-05 12:55:54

Impossible Is Nothing

Pomogłem ? Daj SOG'a :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 156 Napisanych postów 1971 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 15863
Polecam książkę jak nie dać się lekarzowi Vernona Colemana, może się przydać w walce z rakiem lub da wskazówki co dalej robić.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 286 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 14840
chodziło mi raczej o to by wzmocnić organizm bo zle znosi leczenie zawsze można to wcześniej z konsultować z lekarzem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21316 Napisanych postów 70691 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 573806
Znam 1 przypadek brania tad przy złośliwym wątroby. Niewiele pomógł, być może wynika to ze sprawy, że został dostawiony w zasadzie na możliwie ostatnim miejscu - najpierw pl szpital, prywatne kliniki, później zagranica i powrót do pl jako wrak i dopiero dostawienie leku.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
podpowiedziałem by zapytali lekarza co on sądzi podobno może przepisać lek z zagranic i pomóc w sprowadzeniu coś takiego wyczytałem. Szkoda dziewczyny kilka chemi już przyjeła teraz jeszcze naświetlanie myśle że warto by było troche wspomóc tak osłabiony organizm
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problem z klatką piersiową.

Następny temat

Kolano

Sztos