Co jest obecnie warte polecenia? Mi nie jest łatwo znaleźć czegoś wiarygodnego. A potrzebuje tego środka na regeneracje po oralach i nie tylko.
...
Napisał(a)
Panowie, jak u Was z dostepnością do glutationu?
Co jest obecnie warte polecenia? Mi nie jest łatwo znaleźć czegoś wiarygodnego. A potrzebuje tego środka na regeneracje po oralach i nie tylko.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Podobno dawkowanie powinno być 600mg e5d, ja tak biłem i byłem zadowolony z efektów. Myślę że dawka wystarczająca. Przy większych krzywdy sobie nikt nie zrobi. Znajomi bili raz ew i też sobie chwalili.
Od niedawna antyoksydanty zrobiły się w pl dosyć popularne i coraz to nowe firmy produkujące suplementy wypuszczają swoje produkty w formie tabletek. Co prawda glutation to nie jest ale jak widać zyskują one na popularności.
Od niedawna antyoksydanty zrobiły się w pl dosyć popularne i coraz to nowe firmy produkujące suplementy wypuszczają swoje produkty w formie tabletek. Co prawda glutation to nie jest ale jak widać zyskują one na popularności.
...
Napisał(a)
Czemu u nas tego nie ma?! Zaj**ista substancja prozrdrowotna i nie da jej sie kupic w naszym yebanym kraju a denaturat nawet w meblowym sprzedają...
Wołają na mnie trójnóg
...
Napisał(a)
Ja mam pytanie do kogoś kto moze wie , były by problemy z przesłaniem lub przewiezieniem większej ilości tego środka do polski ??
bo mam znajomego we Włoszech, a tam Tad kosztuje 25 euro 

...
Napisał(a)
Z przewiezieniem pewnie zadnych, bo trzeba miec naprawde pecha, zeby przetrzepali cale auto, a nawet jakby to to "lekarstwo", z przesylka moze byc roznie, jezeli nie jest na "zakazanej liscie substancji" to ok, jezeli jest to szkoda ryzykowac z wieksza iloscia, bo hajs pojdzie sie ...
Edit: ...te ortografy
Zmieniony przez - ketmo w dniu 2012-08-29 18:00:54
Edit: ...te ortografy

Zmieniony przez - ketmo w dniu 2012-08-29 18:00:54
...
Napisał(a)
Ale ja nie rozumiem korva, przeciez jest od choooja jakis badziewnych preparatów z glutationem w formie tablet, kapsułek itp. to dlaczego nie można niby TAD-600 do Polski sprowadzać?! Kto ma w tym jakis interes? To jest gud szit ale tylko w formie strzałów jak tad-600 tablety to se mozna pod napleta wsadzic albo w d...
Wołają na mnie trójnóg
...
Napisał(a)
chocby po to ,że na czarnym rynku cena Tada sięga ... zł nawet odpowiedz prosta czysty biznes
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2012-08-30 06:41:20

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2012-08-30 06:41:20
...
Napisał(a)
Tad jest na recepte we wloszech ale ci go da bez problemu jak ladnie poprosisz
Macieja
MY FOTO http://www.sfd.pl/temat208080/ i strona 4
Polecane artykuły