...
Napisał(a)
Jak jest z dostępnością efedryny, w jakim kraju można ją kupić? Głównie chodzi mi o Turcję, Grecję, Egipt i Hiszpanię...?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
w turcji i egipcie powinieneś kupić bez problemów choć ja w egipcie chodziłem i znalazłem tylko w 2 aptekach ale była z domieszką czegoś tam w pozostałych 2 krajach bez recki pewnie nie wyrwiesz
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
w anglji jest ''sudafed'' phenylephrine hydrochloride 12mg
jesli to to samo
ale w aptece paki powiedzial ze tak
jesli to to samo

...
Napisał(a)
ja rezyduje w azji i w indiach napewno mozesz ja dostac mozesz dostac nawet amfetamine serio!
...
Napisał(a)
w aptece ?
Chyba takiej specjalnej. Taką samą aptekę mam u mnie w bloku =] na 3 piętrze tam jest wszystko bez recepty.
Chyba takiej specjalnej. Taką samą aptekę mam u mnie w bloku =] na 3 piętrze tam jest wszystko bez recepty.

1
Pane moderatore, prose ne ubija tematu
To se ne da!
...
Napisał(a)
przypałowy jestes koleszko, nie trudno dojsc gdzie mieszkasz.. mzoesz kogos wyebac na mine bo psy goncze wesza nawet po necie 

...
Napisał(a)
wiem, ze odgrzewam, ale gdzie teraz mozna kupic efke? moze w chinach?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
dosc powazny zabieg na cyklu, przerwac czy nie?
Następny temat