Krótka piłka - chciałbym pierwszy raz spróbować jakiegoś pre-workouta i zastanawiam się nad dwiema opcjami: saw czy sfd aakg + kofa? Będzie jakaś różnica nie biorąc pod uwagę tego, ze po sawie poszczypie mnie troche ba? Będzie to mój 2 cykl na mono
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
nie lepiej po prostuPP100% ?? przedtreningowka to nie tylko "pompa" i pobudzenie ((aakg i kofa)) ... IMO PP + kofeina(jak potrzebujesz) + mono i bedzie ok...
BA troche nie doceniasz
BA troche nie doceniasz

[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są 
...
nie chcę ładować kasy w suple, chcę tylko podstawy które są pewne i działające (białko do diety, mono) + coś na kopa przed treningiem i trochę przypompuje więc taka mieszanka jak w 100%PP nie jest mi potrzebna
Zmieniony przez - staranny w dniu 2012-05-26 16:10:31
Zmieniony przez - staranny w dniu 2012-05-26 16:10:31
...
Saw i PP100% podobne produkty tylko PP100% bez kofeiny, po sawie nie czuć szczypania, no ja nie czuje może inni czują.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz