Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1091
Witam jestem nowy na forum mam kilka pyt odnosnie ssa.
1. WIEK: 25
2. WAGA: 100
3. WZROST: 185
4. WYMIARY:
-biceps: 44
-klatka: 125
-udo:66
-talia: 93
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 1,5 r
6. DIETA:
-białko:2,5
-węglowodany: 5
-tłuszcz: 1
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 cykl testosteron enen+winstrol ECA przed treningami byl to cykl rzczej redukcyjny-nie wypadl najgozej.(8tyg)
8. TRENING:masowy
9. CEL CYKLU: masa duza masa
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:8tyg
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):endo
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
Mam zamiar zrobic nastepny cykl to bedzie gdzies w marcu.
1-4 oxymetholone 50mg ed
1-4 meta 30mg/day
4-12(14) enan/cypio 500mg/week
4-10(12) deca 300mg week
Mam pyt co do hcg kiedy najlepiej zapodac i w jakich dawkach? Oczywiscie clomid na odblok i nolvadex na gino.
Co wogule sadzicie o tym cyklu prosze o rady ewentualnie o korekty.
350313
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1627341
na 2 cykl śmiało da radę metka z testem,na antka za wcześnie jeszcze stanowczo,ta kombinacja cię ładnie porobi bo zaczynasz zabawę z saa,posłuchaj rady a kiedyś podziękujesz
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1091
jeszcze nie mam nic. doradzcie mi ktore HCG jest najlepsze i ile a zakupie.
Jak mowilem cykl zaczynam dopiero w marcu teraz jestem na odbloku. Towar bedzie z Wielkiej Brytanii tam obecnie mieszkam.
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1091
Postanowilem odswiezyc temat gdyz mam maly problemik dnosnie mego cyklu.
Krutkie przypomnienie
1-5 metka 30mg ED
1-12 cypio 500mg E7D
1-10 deca 300mg E7D
12-14 hcg 1000 mg EOD
Powiedcie prosze czy dawki tescie zapodawac od razu 500mg w pierwszym tyg czy o polowe mniejsza a potem wejscie na 500mg?? tak samo z deca??
Dlaczego pytam rozmawialem z ruznymi ludzmi i jedni mowia tak a drudzy tak mam metlik w glowie.