Witam mam32l ostatnio mam taki problem, ze podnosze ręke tak jak bym ćwiczył na biceps (tylko na sucho samą ręke bez hantla) podnosz i opuszczam i przy podnoszeniu i opuszczaniu mięsien drży tak jakby to byl nie lada wysilek.
Dodatkowo caly czas czuje sie ogolnie zmeczony.
Morfologia krwi tarczyca magnez potas -ok
Czy to moze byc od krazenia?, bo od wielu lat mam srednia tolerancje wysilku (10mets) lekarze mowia ze niby slaba kondycja a ja wierdze ze to raczej po jakis infekcjach z dziecinstwa uszkodzenie serca (echo serca drobne fizjologiczne niedomykalnosci)
Wedlug mnie drugi wariant to cos z miesniami
I 3wariant to nerwica ktora mam i moze nawet depresja ale nie wiem czy to moglo by dawac takie objawy z miesniami.
Moze ktos cos podpowie , ewentualnie jakie bad zrobic jakiego lekarza odwiedzic.
Zmieniony przez - tyfus w dniu 2012-03-01 10:21:14
Dodatkowo caly czas czuje sie ogolnie zmeczony.
Morfologia krwi tarczyca magnez potas -ok
Czy to moze byc od krazenia?, bo od wielu lat mam srednia tolerancje wysilku (10mets) lekarze mowia ze niby slaba kondycja a ja wierdze ze to raczej po jakis infekcjach z dziecinstwa uszkodzenie serca (echo serca drobne fizjologiczne niedomykalnosci)
Wedlug mnie drugi wariant to cos z miesniami
I 3wariant to nerwica ktora mam i moze nawet depresja ale nie wiem czy to moglo by dawac takie objawy z miesniami.
Moze ktos cos podpowie , ewentualnie jakie bad zrobic jakiego lekarza odwiedzic.
Zmieniony przez - tyfus w dniu 2012-03-01 10:21:14