Doping.
...
Napisał(a)
bo taka prawda golota wiecej razy sie kompromitowal niz cos osiagna a wszystko robil dla kasy a kibice jedzili mu kibicowac kase tracili na bilety siedzieli przed tv po nocach zeby obejrzec jak on sie sprzedal to jest troche wkur.wiajace i dlatego go nie zaluje jak dostal lanie od adamka. A walujew to dla mnie najwieksza porazka w wadze ciezkiej przerosniety tluszczem ogr i nic wiecej zero techniki typowy gosc z lasu
...
Napisał(a)
tylko to byl i jest fenomen goloty.jak mialem 10 lat to czekalem cala noc na walke z lewisem zeby uslyszec transmisje w radiu.potem zawiodl mnie jeszcze z grantem,tysonem,brewsterem.na wszystko czekalem cala noc jako gowniarz.ale gosc ma to do siebie ze mimo tych porazek dalej darze go ogromnym sentymentem i pewnie znowu niespalbym cala noc. adamek nie takiego magnesu
co do sprzedawania za kase nikt nie powiedzial ze sie sprzedal.byc moze to slaba psychika. a jezeli ustawiona walka to poprostu musial tak zrobic.tzw propozycja nie do odrzucenia.ale nie ma co zaczycnac watku o golocie bo to temat rzeka
co do sprzedawania za kase nikt nie powiedzial ze sie sprzedal.byc moze to slaba psychika. a jezeli ustawiona walka to poprostu musial tak zrobic.tzw propozycja nie do odrzucenia.ale nie ma co zaczycnac watku o golocie bo to temat rzeka
...
Napisał(a)
NIe ma lepszego boksera w RP od Adamka.Chlopak jest na 4 pozycji w cieżkiej tylko ustepuje MASA24.
Zdrowka panowie.
Zdrowka panowie.
Szanuj ojca swego i metke swoja! :>
...
Napisał(a)
jezeli ranking to dla ciebie wyznacznik to raczej nie mamy o czym gadac.te rankingi robia jacys kretynie.kiedys golota ktory nie walczyl ze 2 lata obil kilku leszczy i byl juz w 10. zycie zweryfikuje te jego 4 miejsce
...
Napisał(a)
Uwazam ze Adamek ma wielki talent i bardzo mocny charakter,co wedlug mnie jest kluczem do sukcesu.
Walka z Estrada moze nie byla porywajacym widowiskiem, ale takie byly zalozenia taktyczne przed tym pojedynkiem. Mial trzymac czarnego na dystans, spokojnie punktowac i kontrolowac przebieg walki, co wykonal wzorowo. Jesli wygra z tym Aureola
to prawdopodobnie nastepna walka bedzie z kims juz na prawde konkretnym i wtedy zobaczymy na co rzeczywiscie stac Górala. Ja na pewno bede mu kibicowal , wierze w niego i zycze mu jak najlepiej.
Walka z Estrada moze nie byla porywajacym widowiskiem, ale takie byly zalozenia taktyczne przed tym pojedynkiem. Mial trzymac czarnego na dystans, spokojnie punktowac i kontrolowac przebieg walki, co wykonal wzorowo. Jesli wygra z tym Aureola

How much can you really know about yourself if you've never been in a fight ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Letni cykl, prośba o porade.
Następny temat