http://www.sfd.pl/temat227679_strona1/ -moje zdjecia
...
Napisał(a)
samowar a mozesz cos wiecej powiedziec??? tzn jakies opinie itd?? song poleci
...
Napisał(a)
loteria
zyc szybko umierac mlodo i h**...ON
"Popatrzcie tylko na wypowiedzi Samowara to jest jakis spamer!
Zawsze daje tylko te ""a wypowiedzi zadnej!"
...
Napisał(a)
wyluzuj chłopie, jeśli ta 18 w nicku to twój wiek, to cóż powiedzieć, bierzesz leki steroidowe, zawsze będą podrażnione takie miejsca.
Przy gyno od deci pomaga...winstrol, bo blokuje receptory ktore sa rowniez zajmowane przez progesteron. Ale przy takjich dawkach na tydzien deci to sie nie powinnienies martwic, moje zdanie to że poprostu tak reagujesz na koks.
Przy gyno od deci pomaga...winstrol, bo blokuje receptory ktore sa rowniez zajmowane przez progesteron. Ale przy takjich dawkach na tydzien deci to sie nie powinnienies martwic, moje zdanie to że poprostu tak reagujesz na koks.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
no mozliwe , mam nadziej ze przejdzie
a co do dury to sila idzie masa juz pomalu nachodzi :d weic bedzie dobrze jeszcze troceh czsu trzeba
a co do dury to sila idzie masa juz pomalu nachodzi :d weic bedzie dobrze jeszcze troceh czsu trzeba
bez masy nie ma kasy
...
Napisał(a)
witam to znowu ja zdaje raport z kuracji
okolo 12 dni juz jem TAmoxifen w dawkach najpierd 60mg teraz 40mg 20 rano i 20 wieczorem + Witamina B6 w dawce 300mg ed i cyc boli ale tylko lewa strona jak dotkne to czuje jak boli dosyc gleboko to napewno nie zadne zakwasy itp co radzicie czekac jeszcze troche do konca cyklu i pozzniej dac odblok i ew do lekarza czy cos innego ?
zabardzo nie che przerywac cyklu bo szkoda soku
okolo 12 dni juz jem TAmoxifen w dawkach najpierd 60mg teraz 40mg 20 rano i 20 wieczorem + Witamina B6 w dawce 300mg ed i cyc boli ale tylko lewa strona jak dotkne to czuje jak boli dosyc gleboko to napewno nie zadne zakwasy itp co radzicie czekac jeszcze troche do konca cyklu i pozzniej dac odblok i ew do lekarza czy cos innego ?
zabardzo nie che przerywac cyklu bo szkoda soku
bez masy nie ma kasy
...
Napisał(a)
Jezeli podawce uderzeniowej nie ma zadnje poprawy to powoli mysl o zakonczeniu cyklu...bo moze to byc bardziej powazne niz myslisz...na upartego mozesz ciagnac cykl jeszcze troche...ale przygotuj sie na to ze moze jeszcze bardziej namieszac...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
no zobaczymy ogolnie na poczatku bol byc po obu stronach ale teraz tylko lewa cos boli
tak mysle ze cyklon pociągne jeszcze 2 tygodnie i to co zostanie to zostawie sobie na przyszlosc
tak mysle ze cyklon pociągne jeszcze 2 tygodnie i to co zostanie to zostawie sobie na przyszlosc
bez masy nie ma kasy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!