...
Napisał(a)
czy podwyzszony poziom prolaktyny u faceta moze powodowac nadcisnienie lub retencje wody?jakie inne skutki uboczne ma wysoka prolaktyna u mezczyzn oprocz gino?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Heh Ginomen powiem ci tak , w dopingu nikt ci nie pomoże czemu ?
Otóż oni nie znaja sie na tych sprawach , dla nich najwiekszych schorzeniem jest blok po dece , podwyzszone ciesnienie i agresja po tesciu , czy syfy na pct , wiec naprawde nie licz na ich pomoc
W zdrowiu podobnie tam najciezsze schorzenie to uszkodzenie stawu , czy przetrenowanie , w innych działach to juz kompletnie ...
Otóż oni nie znaja sie na tych sprawach , dla nich najwiekszych schorzeniem jest blok po dece , podwyzszone ciesnienie i agresja po tesciu , czy syfy na pct , wiec naprawde nie licz na ich pomoc
W zdrowiu podobnie tam najciezsze schorzenie to uszkodzenie stawu , czy przetrenowanie , w innych działach to juz kompletnie ...
...
Napisał(a)
nie wiem jak u facetow ale kolezanka miala problemy z nadcisnieniem a miala okropnie wysoki poziom ale tez nie wiem czy to spowodowane bylo nadmiarem tego..
1
moje pluszaki..
http://img292.imageshack.us/img292/1880/jgcckiz7.jpg
...
Napisał(a)
krzabr where are you????
prosze my potrzebujemy pomocy a on spi.. pijany

prosze my potrzebujemy pomocy a on spi.. pijany
...
Napisał(a)
GREGOR, kurffa pomyślałem o tym samym 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
wiadomo

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
a czy moze tez pododowac retencje wody i obrzeki? bo ja mam prolaktyne lekko powyzej normy ale nie mam gruczolaka przysadki bo mialem rezonans, wiec skad sie bierze ten lekko podwyzszony prolaktynek?i akurat tluscz odlada mi sie na posladakch aa nie na brzuchu ale tez tyje troche, a krzabr jest w szpitalu psych.. i wam nie odpowie juz;)
Polecane artykuły