...
Napisał(a)
witam mam prosbe o rozpisaniu dawkowania crea shot w raz z mono jakie bedzie najlepsze dawkowanie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
abs33,
w jednej porcji Crea Shot'a znajduje się 5 g kreatyny w 4 formach (kreatyna buforowana, jabłczan kreatyny, ester etylowy kreatyny, alfa ketoglutaran kreatyny). Dwie porcje dziennie dostarczają 10 g kreatyny. Mono można dodać w fazie nasycenia (do 10 g dziennie) w pierwszym tygodniu cyklu, ale później wystarczy już tylko Crea Shot lub Mono.
w jednej porcji Crea Shot'a znajduje się 5 g kreatyny w 4 formach (kreatyna buforowana, jabłczan kreatyny, ester etylowy kreatyny, alfa ketoglutaran kreatyny). Dwie porcje dziennie dostarczają 10 g kreatyny. Mono można dodać w fazie nasycenia (do 10 g dziennie) w pierwszym tygodniu cyklu, ale później wystarczy już tylko Crea Shot lub Mono.
...
Napisał(a)
zapewne kolega ma jedno opakowanie crea shot i samo to nie starczy na cykl wiec dokladnie niech polaczy z mono ktore pewnie tez ma
DT
Przed treningiem crea shot
po treningumono 5g
DNT
Rano creashot
popoludniu miedzy posilkami 5g mono
i juz wszystko masz:)
ps. nie polecam fazy nasycania
DT
Przed treningiem crea shot
po treningumono 5g
DNT
Rano creashot
popoludniu miedzy posilkami 5g mono
i juz wszystko masz:)
ps. nie polecam fazy nasycania
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
tak mam do tego mono dzięki za rozpisanie, wlasnie myslalem o dokupieniu crea shot ale chyba jak polącze z mono to bedzie dobre rozwiązanie
sog :)
slyszalem tez o dawkowaniu crea shot tylko przed treningiem w tedy jest bardzo ekonomicznie ale mysle ze lepsze rezultaty beda stosowania go rownież w dnt
Zmieniony przez - abs33 w dniu 2009-10-19 16:46:03
Zmieniony przez - abs33 w dniu 2009-10-19 16:46:11
sog :)
slyszalem tez o dawkowaniu crea shot tylko przed treningiem w tedy jest bardzo ekonomicznie ale mysle ze lepsze rezultaty beda stosowania go rownież w dnt
Zmieniony przez - abs33 w dniu 2009-10-19 16:46:03
Zmieniony przez - abs33 w dniu 2009-10-19 16:46:11
...
Napisał(a)
dokladnie
na nastepny cyklik moze sobie np sparwdzisz zkolei NO Muscle Pump + Recovery Drink
Mozna tylko przed treningiem , wtedy masz opakowanie az na 4 treningow. Kwestia Ekonomi , jak juz sam uwazasz
Pozdro
Zmieniony przez - Pitt Bull w dniu 2009-10-19 16:47:23
na nastepny cyklik moze sobie np sparwdzisz zkolei NO Muscle Pump + Recovery Drink

Mozna tylko przed treningiem , wtedy masz opakowanie az na 4 treningow. Kwestia Ekonomi , jak juz sam uwazasz
Pozdro
Zmieniony przez - Pitt Bull w dniu 2009-10-19 16:47:23
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
...
Napisał(a)
3 cykl bedzie w zimę zobaczymy jak crea shot na mnie zadziala już w środe ruszam z cyklem napewno wstawie opinie :) jeszcze mam pytanie gdzie zamawiac wasze produkty najlepiej zeby jakies plakaciki dostać ? zamówilem na sfd ale nic nie dostałem a plakaty na silke by sie przydały
...
Napisał(a)
podbij do mnie ja tam jeszcze mam jakies plakaciki jakbys na silke chcial
...
Napisał(a)
ogarnij sie , jezeli naprawde zalezy Ci na solidnej odpowiedzi , solidnie postaw pytanie a nie baw sie w archeologa 

...
Napisał(a)
hej,wlasnie skonczylem cykl mono olimpu plus gainer PVL+bialko ostrowia,jest postep,teraz na "zejsciu" ostrowia + HMB...nastepny cykl planuje wlasnie mono+CS i chce dorzucic do tego Mutanta..bedzie dobrze czy cos moze innego zapodac?zastanawiam sie czy czasem BCAA nie dorzucic..pzdr..
...
Napisał(a)
Witam. Mam prośbę o pomoc w rospisce.
Mam :
Crea Shot (1kg) - ActivLab
Mono (300g) - Vitalmax
HOT (3kg) - ActivLab
BCAA Xtra (500g) - ActivLab
Neuro Speed (60 kaps) - Trec
Chciałbym to jakoś w miarę połączyć. Dzięki :)
Zmieniony przez - gregorkrk w dniu 2010-10-07 23:00:32
Mam :
Crea Shot (1kg) - ActivLab
Mono (300g) - Vitalmax
HOT (3kg) - ActivLab
BCAA Xtra (500g) - ActivLab
Neuro Speed (60 kaps) - Trec
Chciałbym to jakoś w miarę połączyć. Dzięki :)
Zmieniony przez - gregorkrk w dniu 2010-10-07 23:00:32
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!