Szacuny
47
Napisanych postów
7541
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
45102
Panowie dzisiaj przy robieniu wiosła sztanga cos mi strzelilo, cos takiego jakby mi niby chrzastka jakas przeskoczyła albo cos... Troszke mnie to boli w sensie czuje ze mi strzelilo. Oznaczylem dokladnie to miejsce czarna kropka na obrazku. Moze to byc cos groznego??? Jest mozliwe ze to przepuklina? Wiem ze schizuje bo to stało sie dzisiaj, ale matka mnie pomontowala zebym takich ciezarow nie dzwigal bo sie przepkliny dorobie:)
Szacuny
7
Napisanych postów
153
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4316
wlasnie widze ze na sfd.pl w dziale zdrowie jest taka moda na odsylanie do lekarza, np ,,zlamal mi sie paznokiec, co z tym zrobic'' nie lekcewaz tego, powinienes isc do szpitala, prawdopodobnie czeka sie operacja i raz na zawsze koniec z silownia. szkoda tylko ze jak sie zada jakies konkretnie pytanie to nie bardzo ktos umie cos sensownego doradzic
Szacuny
143
Napisanych postów
2284
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
24765
Bo to nie jest poradnia specjalistyczna z laboratorium na zapleczu, dzięki której można uzyskać diagnozę. Jeżeli słychać było trzask/chrupnięcie, które w konsekwencji spowodowało ból, to należy to skonsultować z lekarzem.