...
Napisał(a)
czesc mam zamiar kupic klomid myslalem o tym wegierskim clomifenie a tutaj u mojego dilera na liscie pojawil sie clomifene cirate 50mg anfarm 24tabl.grecja co wy o tym sadzicie ktos moze to widzial lub bral. bo cena jest ekonomiczna
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Własnie też sobie kupiłem ten grecki.
Wygląda nieźle ;) Źródło mam pewne co prawda jeszcze nie jadłem sam ale opinie kumpli o tym raczej pozytywne,a oszczędność tez niezła.
Rośnij zdrowo! ;)
Wygląda nieźle ;) Źródło mam pewne co prawda jeszcze nie jadłem sam ale opinie kumpli o tym raczej pozytywne,a oszczędność tez niezła.
Rośnij zdrowo! ;)
arkona-silownia.pl
...
Napisał(a)
bzzzzz
Zmieniony przez - selko w dniu 2005-02-13 12:14:02

Zmieniony przez - selko w dniu 2005-02-13 12:14:02
<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
Jest okropnie paskudny w smaku - rozpuszcza się w przełyku zanim zdązysz połknąć i trzeba wszamać coś słodkiego na zabicie smaku. 

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Ja tam nic nigdy nie czuje po clo...
raz tylko przytrzymalem dluzej w ustach i mi zdretwial jezyk na 20min
raz tylko przytrzymalem dluzej w ustach i mi zdretwial jezyk na 20min

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!