Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2080
Witam.
Mam taki o to problem : gdy zaczynam cwiczyc na silowni lub nawet porobie troche pompek (wystarczy 4x25) chodzi zawsze o cwiczenia na klate to w dzien nic nie odczowam , natomiast w srodku nocy lub rano gdy sie obudze mam sztywna , wrecz sparalizowana dłon. o tyle dziwnie ze no 2 palce sa cakiem sprawne a pozostale 3 moge ruszyc doslownie o milimetr. jak dlon pomasuje i zaczne tymi palcami ruszac to po paru minutach sprawnosc calkowicie powraca. na bank nie jest to spowodowane tym ze przygniatam reke / dlon bo na 100% to nie ma miejsca. moze ktos mial podobny problem? znacie jakas rade na to ? cwiczenia/suplementy?
Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2080
hehe ;] juz kiedys bylem... cala akcja : przeswietlanie lokcia i nadgarstka - i nic... odp"wszystko w pozadku , mozna cwiczyc" -.- a dyskomfort jak cholera.
pytam bo moze ktos mial cos podobnego i jest na to jakis sposob... jak jest jakis spec tutaj to moge przeslac foto rtg nawet ;]
Zmieniony przez - Hardgrep w dniu 2007-11-26 14:38:10
Szacuny
9
Napisanych postów
1160
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6354
Jak jeden lekarz nie pomogl to idz do innego i idz prywatnie a nie do tych ***anych darmozjadow w przychodniach, poszukaj dobrego lekarza prywaciaka i idz niech powie cos madrego.
Pozdro
Szacuny
9
Napisanych postów
1118
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12479
Jak na moje oko coś może uciskać na nerw albo naczynie krwionośne albo najprawdopodobniejsza wersja - masz za mało soli mineralnych we krwi i dostajesz najzwyczajniejszych na świecie kurczy mięśni zginaczy i prostowników.
Na pewno nie śpisz na tej ręce i nie odcinasz dopływu krwi?
Jeśli to wina ucisku na nerw to RTG nic nie pokaże, może konieczna wizyta u neurologa? Na pewno nie śpisz na tej ręce i nie odcinasz dopływu krwi?
Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2080
hakeem - na bank nie uciskam bo lapie mnie w lewej rece zawsze a spie na prawym boku ;] co do niedoboru soli - watpie bo zeby tak wybiorczo skurcze chwytaly tylko lewa dlon to dziwne by bylo. faktycznie moze cos z nerwem albo naczyniem. a co do szukania sobie chorob... raczej nie mam takich tendencji ;] chyba ze boli albo budze sie ze "szponem" ;] thx za rzeczowa odpowiedz