Ja mam takie pytanie jakie buty kupic zeby sie w nich wygodnie gralo w siate. Wystarcza zwykle chlowki jakiestotalki 90 czy jakies cos lepszego kupic??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
mogłeś te wszystkie posty w jeden zrobić (takto robisz śmietnik)
Buty do siatki....grasz tak tylko rekreacyjnie, może jakaś liga?
Jak rekreacyjnie to nie musisz od razu kupować Asicsów/Mizuno...chyba że lubisz komfort i masz na zbyciu $$$.
Jak liga to napisz coś o sobie...jaka pozycja...środek, skrzydło, libero?
Libero nie potrzebuje "wysokich" wersji butow, a na skrzydło czy srodek jak najbardziej.
W totalach krzywda Ci sie nie stanie, ale to nie do tego sportu one są.
Firma...polecam Asicsy - dobre są, wygodne, wytrzymałe...a jaki model to zależy ile mozesz przeznaczyc $$$.
Buty do siatki....grasz tak tylko rekreacyjnie, może jakaś liga?
Jak rekreacyjnie to nie musisz od razu kupować Asicsów/Mizuno...chyba że lubisz komfort i masz na zbyciu $$$.
Jak liga to napisz coś o sobie...jaka pozycja...środek, skrzydło, libero?
Libero nie potrzebuje "wysokich" wersji butow, a na skrzydło czy srodek jak najbardziej.
W totalach krzywda Ci sie nie stanie, ale to nie do tego sportu one są.
Firma...polecam Asicsy - dobre są, wygodne, wytrzymałe...a jaki model to zależy ile mozesz przeznaczyc $$$.
Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach
...
sorry ze tak nasmiecilem aleniktminie odpowiadal i tak walnolem zemoze na chociaz 1 temat ktos odpowie. Ja gram jakorozgrywajacy bonie jestem zbyt wysoki i tam mnie umiescili. Co prawda teraz trenuje tylko niegram wmeczach bo kontuzjamniezlapalai dopiero dofofmy wracam. Mam na zbyciu kabone bomam urodziny i rodzicemikupuja buty idlategosiepytam jakie najlepsze?? zgory dziex :)
...
Jak masz teraz przerwę to radzę zajrzeć do słownika, bo tak piszesz, że czytać się nie da(interpunkcja!)
Hm...jak masz trochę kapusty to mozesz wybierać wśród modeli.
Jesli chodzi o buty "wysokie"(chronią kostkę) to polecam Asics Embrace MT (cena ok. 400zł) - podobno najwygniejsze ze wszystkich Asicsów.
Albo Asics Gel Flame MT(miałem przyjemność w nich grać) - są bardzo dobre. Jak dla mnie faworyt - cenak ok. 350zł
Jeszcze polecenia godne są Asics Smash MT - podobno bardzo wytrzymałe. Kolega je ma i nie narzeka. Cena ok. 300zł
Z "niskich" to mogą być Asics Block - cena ok.350zł lub Tactic - ok. 250zł
Na Mizuno to za bardzo się nie znam, ale słyszałem, że także są dobre. Tylko, że w Polsce nie da się chyba dostac "wysokich" wersji.
Hm...jak masz trochę kapusty to mozesz wybierać wśród modeli.
Jesli chodzi o buty "wysokie"(chronią kostkę) to polecam Asics Embrace MT (cena ok. 400zł) - podobno najwygniejsze ze wszystkich Asicsów.
Albo Asics Gel Flame MT(miałem przyjemność w nich grać) - są bardzo dobre. Jak dla mnie faworyt - cenak ok. 350zł
Jeszcze polecenia godne są Asics Smash MT - podobno bardzo wytrzymałe. Kolega je ma i nie narzeka. Cena ok. 300zł
Z "niskich" to mogą być Asics Block - cena ok.350zł lub Tactic - ok. 250zł
Na Mizuno to za bardzo się nie znam, ale słyszałem, że także są dobre. Tylko, że w Polsce nie da się chyba dostac "wysokich" wersji.
Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz