SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

burgery z tuńczyka [RYBA]

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 26710

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160898
dobra tuna kupiona w kawalkach, jutro dzialam i napisze wrazenia na bank, tylko Twoje jakies brzydkie wyszly w porownaniu do autora
co najlepiej dodac zeby bylo low fat&low carb ale zeby bylo smaczne i trzymalo sie kupy?

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 403
ja bym trochę zmodyfikował i wrzucil jakas sałatę, pomidorka i gruby plaster zapieczonej karkóweczki pomiędzy 2 takie placki, aby był z tego 'madafaka pork burger'

bo robiłem już takie placki z dodatkiem zmielonych płatków owsianych i na zimno smakowało to trochę jak pieczywo, ale z karkóweczką nie miałem czasu zrobić


Molu86 - ja nie bardzo rozumiem po co Ci jednocześnie low carb i low fat
albo jedno albo drugie, inaczej to sobie WPC wypij czy coś...
LC - z siemieniem i serem żółtym
LF - z owsianymi zmielonymi zamiast siemienia

Zmieniony przez - carbi-ban w dniu 2011-06-25 20:28:59

"Mądrze ambicje krzesić albowiem wyswobodzone emocje lustrują iluzje.
Tak opisuję pokory edykt doskonale anarchię łagodzący."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
Ja dałem tylko puszkę tuńczyka i 1 jajo + przyprawy
jak chcesz mieć LC i LF w jednym to daj puszkę tuny i 2 białka jaj.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 64 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7675
szybkie w przyrzadzeniu i smaczne !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 39 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 451


O to moje :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
ja teraz zapodałem tyle, że na puchę tuny dałem 2 łyżki mąki zamiast siemienia i na górę pod koniec smażenia ser żółty żeby się podtopił, a co do przypraw to wiadomo każdy woli inne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 299 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17107
A to siemie to całe, czy mielone? Wogóle, to po co to siemie dajecie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Mnie się wydaje że siemię po to aby masa była trochę gęstsza.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 213 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6708
dokładnie , takie wiązanie:)

Jak ci pomogłem daj soga:)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

znakomity shake na upalne dni

Następny temat

Racuchy twarogowe z syropem klonowym i truskawkami

WHEY premium