witam cwicze troche na siłowni i w ostatnich dniach nie mam zabardzo siły i checi do treningu. moze to od suplementów byc??? bo na poczatku cyklu było wszystko ok ... cwicze z przemusu ale to nie to....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przyczyn jest wiele np;dieta mało wegli
dobrze by było jak bys wrzucił rozpiske jej
a ile godz spisz??
dobrze by było jak bys wrzucił rozpiske jej
a ile godz spisz??
...
Napisał(a)
Psychika... tyle ci powiem. Też tak miałem jak zaczołem ćwiczyć tak bo nie chce mieć spadków. Teraz ciwicze bez zadnego przymusu . Sam dla siebie zeby sie odprezyc odejsc troche od problemow a przy tym troche urosnac i byc silniejszym ;P
M jak Motor!
...
Napisał(a)
rymon 21 diety jako takiej nie mam a z supli to xp extrem pump gainer z olimpa mono i dextroza ... a spie troche ostatnio dziwnie bo od 1 w nocy nieraz od 2 do 11-12 w dzien
...
Napisał(a)
Ile masz lat?
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
...
Napisał(a)
http://www.sensei.pl/forum/topic/6/7719,Najbardziej-motywujace-filmy-.html
poogladaj filmiki z tej strony a zaraz wystrzelisz na siłke
poogladaj filmiki z tej strony a zaraz wystrzelisz na siłke
...
Napisał(a)
A wiec spróbuj zastosować żeń-szeń.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
...
Napisał(a)
na moje znajdz jakiegos kolege ktory z toba bd cwiczyl.
Ja tak robiłem jak mi sie nie chciało on przychodzil i mowil mi ze czas na silke i na odwrot.
odpuscisz jeden trening pozniej drugi i tak wiesz a efekty uciekaja.
ja tez tak mialem ze lenia zlapalem ale teraz 100% determinacji ;d chce cos osiagnac ;D duzo mi nie brakuje wiec sie nie poddaje ;)
3Y-sie nie poddawaj :D poslucha podkreca to :D xD pozdRo.
Ja tak robiłem jak mi sie nie chciało on przychodzil i mowil mi ze czas na silke i na odwrot.
odpuscisz jeden trening pozniej drugi i tak wiesz a efekty uciekaja.
ja tez tak mialem ze lenia zlapalem ale teraz 100% determinacji ;d chce cos osiagnac ;D duzo mi nie brakuje wiec sie nie poddaje ;)
3Y-sie nie poddawaj :D poslucha podkreca to :D xD pozdRo.
Moje życzenia sa piekne jak marzenia lecz moje marzenia sa nie do spełnienia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Egzaminy mistrzowskie w zawodzie fryzier
Następny temat