Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
6
Napisanych postów
110
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
949
Witam..
Byłotak..
brałem metke przez tydzień...(1222333) no i zachorowałem..
wziełem antybiotyki... (tydzień)przeszło.. no i pomyślałem sobie, że chłopaki nie takie rzeczy robili no i znowu za metke sie wziełem... tym razem 2535(no i dzisiaj tylko 2)..
no i teraz mam tak, że brzuch mnie boli... dół brzucha... i chyba nerki..
co mam robić? tylko, nie mówcie, żebym przerwał..
prosze op szybką odpowiedź.. pilne...
P.S. do każdej tabletki metki brałem 1 tabletke sylimarolu (35g)...
Szacuny
148
Napisanych postów
5203
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25305
ło jeeeeeeezu chopak daj spokoj, zrob badania i zobaczysz ze jest dobrze to przestanie bolec, daj spokoj w ogole z takim okresem brania, ja biore kilka lat doxycykline praktycznie BEZ PRZERWY a i metka czasem wpadnie, wiadomo ze brzuszek zaboli, ale zrobi sie badania i jest ok, tak wiec odżałuj te kilkanascie złotych na aspat i alat i bedziesz spał spokojniej, pozdrawiam!
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
Szacuny
6
Napisanych postów
110
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
949
w sumie to od trzech dni.. na początkui leciutko.. wczoraj już bardziej, ale przeszło.. dzisiaj podobnie, ale mnie trzma.. szczególnie jak siedze.. (jestem kierowcą i cały dzień na siedzaco).. teraz jak postałem z godzine, to lekko przeszło.. posiedziałem przy kompie i znowu..
Szacuny
24
Napisanych postów
1986
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
60201
no ja tak jak metanadren,ja codziennie awle 2 kefiry i jak żyje,, po najwiekszych hardcorach,nigdy nie miałem problemu z żadnymi bólami ani nic,kefir to naprawde bardzo dobra sprawa i gorąco polecam,odkąd regularnie popijam sobie te 2-3 opakoowania dziennie to nei ma zadnych problemów z bebechami hehe