Interesuja mnie warunki zakwaterowania w akademiku wojskowym. Planuję w przyszłym roku akademickim rozpocząć studia na studiach wojskowych. Jak wyglada życie w tym akademiku, ilu osobowe są pokoje, jakie warunki (WC, prysznic), co jest w pokoju (czy jest internet?)). Jak wyglądają pokoje. Z tego co się dowiedeziałem, to studenci wojskowi mają zagwarantowane wyżywienie, jakiej jest ono jakości, czy jest zjadliwe. Czy akademiki wojskowe sa koedukacyjne, czy tylko męskie i osobno żeńskie. Może moje pytania są naiwne, ale do tej pory żyłem pod kloszem moich szanownych rodziców i nie wiem czy bedę w stanie się znaleźć wśród prawdziwych żołnierzy. Bardzo proszę o szczere i konstruktywne odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z tymi pytaniami to bardziej na forum WAT ( jeśli mają) lub na forum wojskowe ogólnie. Chyba że ktoś był tam i jest w stanie odpowiedzieć.
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!