Witam zauważyłem ze jak jest bardzo goraco i lekko sie spoce to pod koszulka zaczyna mnie bardzo swedzieć brzuch i wychodza bąble jak po ugryzieniu jakeigos owada oraz jak by mala wysypka. Brzuch jest caly czerwony i nie ladnie to wyglada... jestem uczulony na trawe, kurz i roztocza, ale rok temu nie mialem takiej dolegliwosci (tylko katar) wie moze co to moze byc? z gory dzieki za pomoc ;) pozdrawiam :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zwrócić uwagę na preparaty pielęgnacyjne, zawierające w składzie recepturalnym surowce, które nawilżają, neutralizują efekt działania wolnych rodników,uzupełniają skład substancji międzykomórkowych, zatrzymują wodę, wyrównują proces keratynizacji, rewitalizują, wyrównują koloryt skóry. Jeśli coś z tego zrozumiałeś to Pozdro.
Możesz też brzuch nawilżać olejkami roślinnymi.. z tego co napisałeś wychodzi na zwykłe uczulenie.. może umów się na wizytę u lekarza.. oceni sytuacje od razu będziesz wiedział o co kaman..
Możesz też brzuch nawilżać olejkami roślinnymi.. z tego co napisałeś wychodzi na zwykłe uczulenie.. może umów się na wizytę u lekarza.. oceni sytuacje od razu będziesz wiedział o co kaman..
.:No:Stress:.
...
Napisał(a)
z tego co piszesz jestes alergikiemi, alergia czasme zmenia swoje oblicze i przejawia sie w inny sposob niz zwykle.jesli nosisz jeansy lub inne spodnie z metalowyi guzikami czy nitami moze to byc rowniez uczulenie na nikiel (czerwone kropeczki krore swedza jak po ugryzieniu)najlepiej isc do dermatloga(moze wykona testy platkowe na metale)uczulenie takowe wystepuje znacznie czesciej u kobiet niz u mezczyzn. polecam tez balsam cetaphi dla alergikow a do mycia mydelko dla dzieci :
cześć! to my - Twoje możliwości.Może się poznamy ?
...
Napisał(a)
@ nefya dobrze prawi
ogarnij się i zakup mydełko dla dzieci..

ogarnij się i zakup mydełko dla dzieci..

.:No:Stress:.
...
Napisał(a)
Skontaktuj się z alergologiem zanim cokolwiek kupisz / zastosujesz.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!