doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Żadnych syntetycznych witamin.
Jeśli plwocina jest w kolorach zieleń-żółty oddaj do badania, z wynikiem do lekarza niech zaordynuje docelowy antybiotyk.
Aspirynę sobie daruj jeśli lecisz oral saa.
Plwocina nie jest żółto-zielona, mam suchy duszący kaszel rzadko kiedy się coś oderwie, a jak się oderwie to jest koloru mlecznego.
Jeśli plwocina jest w kolorach zieleń-żółty oddaj do badania, z wynikiem do lekarza niech zaordynuje docelowy antybiotyk.
Aspirynę sobie daruj jeśli lecisz oral saa.
Plwocina nie jest żółto-zielona, mam suchy duszący kaszel rzadko kiedy się coś oderwie, a jak się oderwie to jest koloru mlecznego.
...
Napisał(a)
W takim razie niech lekarz osłucha.
Zapewne i tak wydzielina zmieni kolor.
Zapewne i tak wydzielina zmieni kolor.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
W poniedziałek znowu się przejdę jak nie ustąpi. Dziś się wygrzeje zobaczę jak jutro będzie. Może to zapalenie oskrzeli.
...
Napisał(a)
Muszę się pod to podpiąć, ponieważ nie mogę dodawać własnych postów. Ja jestem od półtora miesiąca na prop + npp do tego touranabol. Walę sobie w bark. Od tygodnia katarek, kaszelek, no i zimno mi. Czy powinienem przestać? Wiem że mogłem wywalić w jakieś naczynko. Ogólnie staram się zwracać na to uwagę, ale czasami pojawi się krewka. Zaprzestać, walić dalej, obawiać się czegoś? No i jestem jakiś senny.
...
Napisał(a)
Taka pora że jeszcze można coś złapać + org osłabiony saa/treningami. Towaru nie potrzeba Ci odpuszczać ale treningi/prace już tak, kilka dni w domu na regneracje niech org wytworzy przeciwciała i wraca do zdrowia. Lekka zdrowa dieta/płyny relax sen szybko przejdzie ;)
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!