Jak to u was jest, kiedy strzał przestaje o sobie dawać znać?
...
Napisał(a)
Przywaliłem wczoraj pierwszy raz propa (balcan) w udo. Jak długo będę czuć miejsce gdzie biłem? Mam nadzieje że krócej niż te 4 dni po których poleci znowu strzał w te same udo...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sporo osób narzeka na ból po tym propie. Ile on będzie u Ciebie się utrzymywał to już zobaczysz.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Spodziewałem się takiej odpowiedzi;)
No nic, jak przestanie to napisze.
No nic, jak przestanie to napisze.
...
Napisał(a)
ja jestem 5 dni po pierwszym strzale w prawy posladek i juz prawie nie czuje bulu tak ze dzis znowu wale w prawy(dwa dni temu bilem w lewy)
4 dni nap*****la ze usiasc nie mozna
chyba mi dupe urwie do konca cyklu...
4 dni nap*****la ze usiasc nie mozna

chyba mi dupe urwie do konca cyklu...
C19 H28 O2
...
Napisał(a)
czyli wiadomo czego nie kupować 

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Bol nie jest wyznacznikiem a dzialanie Lodzianinie , wiec nawet jak na******la ale jest good stuff to i tak bym walil.
jak winko boli tez nie bijesz?
Ps. Prop Atomica tez mnie *****sko na******lal ale ze wzgledu ze kilka lat wstecz nie mialem dojscia do lepszej marki to bilem tego atoma i nie przejmowalem sie ze boli.
Zmieniony przez - Automic_Shit w dniu 2011-01-29 08:08:16
jak winko boli tez nie bijesz?
Ps. Prop Atomica tez mnie *****sko na******lal ale ze wzgledu ze kilka lat wstecz nie mialem dojscia do lepszej marki to bilem tego atoma i nie przejmowalem sie ze boli.
Zmieniony przez - Automic_Shit w dniu 2011-01-29 08:08:16
Karany za niewinnosc..
...
Napisał(a)
"Bol nie jest wyznacznikiem a dzialanie"
ale po co kupować coś co tak boli i działa, skoro można kupić coś co nie boli i działa
ale po co kupować coś co tak boli i działa, skoro można kupić coś co nie boli i działa

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!