...
Napisał(a)
Czy moga występować różniece miedzy kolagenami hydrolizowanymi? Na rynku są czyste kolageny hydrolizowane które różnią się bardzo znacznie ceną.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Powiem szczerze, ze pomysl - OK, wykonanie - +/-, ale Pani doktor która przedstawia produkt.. za malo energii...
...
Napisał(a)
Flexagen jest rewelacyjny! Od jakiegoś czasu biegam i zauważyłam (a raczej poczułam), że po dłuższych dystansach zaczęły mnie boleć kolana. Pobrałam go i widzę poprawę! :) Ból zmniejszył się i nic nie strzyka ;D Polecam!
...
Napisał(a)
czym sie rozni kolagen zawarty we flexagenie od tego w vital3 (http://www.vital3.pl/co-to-jest-Vital3)?
jesli ten sam, to olimp musialby pokryc patenty, a flexagen przeciez jest tanszy.
jesli ten sam, to olimp musialby pokryc patenty, a flexagen przeciez jest tanszy.
...
Napisał(a)
"Natywny kolagen typu II znajdujący się w produkcie FLEXAGEN™ jest cząsteczką występującą w organizmie, która nie została w żaden sposób zmieniona przez działanie czynników chemicznych (rozpuszczalniki) i temperaturowych (wysoka temperatura)."
o patenty bym się nie obawiał.
Firma posiada prawdopodobnie kolagen od innego dostawcy, poza tym produkty dość inne co wskazuje zarówno forma podania jak i dodatek innych skł. zdrowia
o patenty bym się nie obawiał.

Firma posiada prawdopodobnie kolagen od innego dostawcy, poza tym produkty dość inne co wskazuje zarówno forma podania jak i dodatek innych skł. zdrowia
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
dobre hydro; na tym się opierajmy ,dodatki w 'czasie; dadzą znać o sobie.... ja nawet 0.5porcji daję ale i 3 się zdarzy tym bardziej ,że pannę farma; namówiłem na "porcje; zamiast pudła all na 1raz; ,...tak czy siak warty ceny jak ktoś ma problemy ,dodajmy budwigowy/o3/przyprawki typu kurkuma imbir/bioP i mamy universala na poziomie kozak; .
Zmieniony przez - thatman w dniu 2012-07-09 02:00:52
Zmieniony przez - thatman w dniu 2012-07-09 02:01:47
Zmieniony przez - thatman w dniu 2012-07-09 02:00:52
Zmieniony przez - thatman w dniu 2012-07-09 02:01:47
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!