jak ktos sie orientuje to niech napisze cos wiecej.
...
Napisał(a)
Znacie moze srodek o nazwie potocznej ENKORTON nie wiem czy dobrze napsialem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
tak aby pytam bo kuzyn jest cięzko chory i własnie lekarze podaja mu duzo róznych wynalazków i mowi ze chyba po tym enkortonie strasznie przytyl okolo 20kg w 3 tygodnie i tak zaciekawi mnie ten srodek oczywiscie czysto teoretycznie.
...
Napisał(a)
Moja matka tez po tym przytyla
ale to w Sporcie jest bezuzyteczne bo tyjesz woda i tłuszczem a dodatkowo ten lek niszczy miesnie
Encorton ma działanie podobne do hormonu kortzolu który działa katabolicznie, odwrotnie do np. testosteronu. Mięśni na tym nie złapiesz, a wręcz odwrotnie, spalisz mięśnie a zyskasz tłuszcz.
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-09-14 11:16:31
ale to w Sporcie jest bezuzyteczne bo tyjesz woda i tłuszczem a dodatkowo ten lek niszczy miesnie
Encorton ma działanie podobne do hormonu kortzolu który działa katabolicznie, odwrotnie do np. testosteronu. Mięśni na tym nie złapiesz, a wręcz odwrotnie, spalisz mięśnie a zyskasz tłuszcz.
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-09-14 11:16:31
...
Napisał(a)
jak tos dostaje chemie to pewnie dja mu ten lek zeby masy troche zdobył tak jest w przypadku ktory opisałem.
ok thx za info
ok thx za info
...
Napisał(a)
Faktem jest, że po tym leku się puchnie / poty itp... Ale jak ktoś chce to stosować jako doping, to chyba już lepiej wybrać metkę.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
moj kumpel to bral jak byl chory na cos tam
spuchniecie twarzy na omce to nic w porownaniu z tym
spuchniecie twarzy na omce to nic w porownaniu z tym

"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!