Od pewnego czasu mam problem ze snem. Śpię codziennie 7-8 godzin, a mimo to podczas wstawania czuje zmęczenie. Jeżeli wstaje w godzinach porannych to zazwyczaj do południa mnie "nie ma" jestem przybity, nic mi się nie chce.
Mam 18 lat i mieszkam z rodzicami co wiąże się z tym, że muszę pomagać ojcu w różnych pracach wkoło domu. Do tego dochodzi siłownia, hobby - muzyka, grafika komputerowa, nauka, kursy, codzienne obowiązki.
Ogólnie to cały dzień mam na ogół "zapełniony" a każdego wieczoru planuje sobie co mam zrobić dnia następnego aby się ze wszystkim wyrobić, więc lenistwem to zmęczenie raczej nie jest spowodowane.
Dodam że podczas roku szkolnego czuje się gorzej ponieważ dochodzi stres i jeszcze bardziej napięty plan dnia. Czasem potrafię po ciężkim dniu w szkole przespać całe popołudnie.
Chodzę spać różnie czasem jest to 23 a czasem 2 w nocy.
Myślałem aby brać gabe lub zma aby ta regeneracja była lepsza.
Co możecie mi poradzić, polecić?
Zmieniony przez - Diament-owy w dniu 2017-08-16 16:04:34
Zmieniony przez - Diament-owy w dniu 2017-08-16 16:06:18
Mam 18 lat i mieszkam z rodzicami co wiąże się z tym, że muszę pomagać ojcu w różnych pracach wkoło domu. Do tego dochodzi siłownia, hobby - muzyka, grafika komputerowa, nauka, kursy, codzienne obowiązki.
Ogólnie to cały dzień mam na ogół "zapełniony" a każdego wieczoru planuje sobie co mam zrobić dnia następnego aby się ze wszystkim wyrobić, więc lenistwem to zmęczenie raczej nie jest spowodowane.
Dodam że podczas roku szkolnego czuje się gorzej ponieważ dochodzi stres i jeszcze bardziej napięty plan dnia. Czasem potrafię po ciężkim dniu w szkole przespać całe popołudnie.
Chodzę spać różnie czasem jest to 23 a czasem 2 w nocy.
Myślałem aby brać gabe lub zma aby ta regeneracja była lepsza.
Co możecie mi poradzić, polecić?
Zmieniony przez - Diament-owy w dniu 2017-08-16 16:04:34
Zmieniony przez - Diament-owy w dniu 2017-08-16 16:06:18