...
Napisał(a)
Witam mam pyatnie bo czesto ludzie sie mnie pytaja o "zwierzaki" mowia ze jedan przyjal i poszedł ladnie i takie tam a mnei zawsze zastanawialo co to sa te zwierzaki moze ktos opisze po krotce co to sa za wynalazki bo nie weim czy ludzie zwierzakami nazywaja boldenon moze gh pojecia nie mam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
heh ogonie mam wiedze na temat saa dosyc sporą ale zwierzak zawsze mnie zadziwial te przyrosty haha
...
Napisał(a)
hormony goryla w ampulkach 

...
Napisał(a)
a powaznie >??? jaki srodek ludzie wlasnie tak nazywaja pewnie zadko kto wie i dlatego padaja takei odp
...
Napisał(a)
Ogarnij no sie, w róznych rejonach róznie sie mówi na towar, tak samo jest z koksem narkotykami samochodami, warzywami i rodzajem bielizny chłopie
...
Napisał(a)
pewnie chodzi o boldona..z tego co wiem to ma on zastosowanie tylko w weterynarii i przez takich oszolomow jak my..slyszalem ze byla/jest wersja boldona z wizerunkiem krowy
na flakonie i moze od tego nazwa zwierzaki...

...
Napisał(a)
a mi sie wydaje ze chodzi o suple 'ANIMAL'..
nie slyszalem zeby ktos okreslal bold'a albo inne saa mianem zwierzaki
nie slyszalem zeby ktos okreslal bold'a albo inne saa mianem zwierzaki

It's kind of fun to do the impossible.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!