MIALEM OSTATNIO WALKE NA ULICY.DWA PEDALY ZAATAKOWLI MNIE I MOJEGO TESCIA I JEDEN ZLAPAL GO JAKOS OD TYLU ZA REKE I ZERWAL MU BICEPS.TESCIU MUSI DO PRACY JEZDZIC I NIE MOZE SOBIE POZWOLIC NA URLOP.POTRZEBUJE FACHOWEJ PORADY A WIEM ZE KILKU FACHOWCOW ZNAJDE NA FORUM.DODAM ZE CALA AKCJA WYDARZYLA SIE W DZIEN KOBIET:D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
lekarz jedynie bo to sa juz sprawy powazne najpierw zajzyj do Dr. potem wpadnij do nas bo musi byc postawiona diagnoza specjalisty
Zmieniony przez - wolf9 w dniu 2009-03-11 09:51:20
Zmieniony przez - wolf9 w dniu 2009-03-11 09:51:20
I'll Show You How Great I AM!!!!
...
Napisał(a)
biceps caly siny ?
ma 2 ocpcje
1 zagoji sie krwiak zejdzie po ok 3 tyg i biceps bedzie krotki
2 opcja do lekarza skieruja na zabieg polaczenia dwoch stron miesnia 4 tyg gips plus rekonwalescencja ale biceps bedzie w 90 procentach taki jak przed urazem
znajomy wlasnie mial zabieg
ma 2 ocpcje
1 zagoji sie krwiak zejdzie po ok 3 tyg i biceps bedzie krotki
2 opcja do lekarza skieruja na zabieg polaczenia dwoch stron miesnia 4 tyg gips plus rekonwalescencja ale biceps bedzie w 90 procentach taki jak przed urazem
znajomy wlasnie mial zabieg
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
biceps krotszy o polowe,siny tez w polowie. niestety ale musi wybrac pierwsza opcje bo tak jak napisalem nie moze pozwolic sobie na urlop ze wzgledu na rodzine. dziekuje za pomoc panowie:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!