witam, zastanawiam sie nad takim połaczenie Xtreme Stack + Clout, dawkowanie widze tak :
DT: przed treningiem XS , po treningu Clout ( ewentualnie jeszcze rano na czczo upchnąc porcje XS, ale nie wiem czy nie za duzo bedzie)
DN: rano na czczo XS, w porze treningu Clout
Jestem juz całkowicie wytrącony z rownowagi jesli chodzi o stacki na rynku, tyle tego wyszlo ;/ , robilem cykle na nitrobolonie2, na xpandzie, na xpandzie energized, 3 razy cykl na stormie i shocku, na horse power... Jesli macie jakies pomysly co by z czym połaczyc to walic
, a opinie wlasnie o cloutcie i xtreme czytalem dobre, tylko co do tego drugiego to podobno zmieniony sklad troche, niby cos tam slodszy jest i nie na****dala juz tak dobrze
CEL CYKLU : JAK NAJMNIEJ TłUSZCZU JAK NAJWIECEJ MIESNIA
DT: przed treningiem XS , po treningu Clout ( ewentualnie jeszcze rano na czczo upchnąc porcje XS, ale nie wiem czy nie za duzo bedzie)
DN: rano na czczo XS, w porze treningu Clout
Jestem juz całkowicie wytrącony z rownowagi jesli chodzi o stacki na rynku, tyle tego wyszlo ;/ , robilem cykle na nitrobolonie2, na xpandzie, na xpandzie energized, 3 razy cykl na stormie i shocku, na horse power... Jesli macie jakies pomysly co by z czym połaczyc to walic

CEL CYKLU : JAK NAJMNIEJ TłUSZCZU JAK NAJWIECEJ MIESNIA
;))))))