Cześć. Ostatnio zauważyłem że w czasie treningu miewam wysoki puls - serce bije jak cholera ;) Wiem że w czasie treningu jest zwiększony wysiłek jak i praca serca ale jaka powinna być norma?? ile miewacie?? U mnie dochodi do 190uderzeń/na minute
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Twoje tetno maksymalne to 220-wiek czyli 204 jest ok.
mgr fizjoterapii
terapeuta manualny
...
Napisał(a)
Profilaktycznie radziłbym się do kardiologa przejść. On może Ci zlecić jakieś EKG czy inne badanie. W sumie mieścisz się w normie max. tętna, ale mimo wszystko nie zaszkodzi.
Też miałem kiedyś problem z szybkim waleniem serducha. Podejrzewali nawet częstoskurcz. Ostatecznie stanęło na arytmii. Teraz objawów raczej żadnych nie mam.
Pzdr, jak coś to pisz
Też miałem kiedyś problem z szybkim waleniem serducha. Podejrzewali nawet częstoskurcz. Ostatecznie stanęło na arytmii. Teraz objawów raczej żadnych nie mam.
Pzdr, jak coś to pisz
Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_kalik-t1087033.html
...
Napisał(a)
Napisz jeszcze jak wyglada Twój trening jakie obciązenia 60, 70, 80, 90,100% maksymalnych cięzarów, czy bardziej siłowy czy wytrzymałościowy ile powt. Być może zbyt intensywnie ćwiczysz
mgr fizjoterapii
terapeuta manualny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!