Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
129
Witam ;]
Dwa tygodnie temu kupiłem sobie N.O.Explode
ponieważ kolega mi polecił i powiedział że bardzo dobre ma działanie;]
Za pierwszym razem jak wziąłem explode to miałem wrażenie że podniosę słonia Następny trening już taki nie był ponieważ zjadłem obiad najadłem się do syta i pobrałem explode. A explode na pełny żołądek nie działa tak dobrze jak na pusty..
I tak przez 7 dni brałem.. Rezultaty są ogromne ale jak bym wiedział na początku że na pusty żołądek będzie dobrze to pewnie teraz bym był kozak
I teraz zadam pytanie..
Nie ukrywam mam nadwagę.. ważne 100kg i mam 177 cm.
kumpel mi polecił żebym wziął jeszcze jedną odżywkę na odchudzanie ona się nazywa Thermo speed.
I czy to by zadziałało dla mnie? czy by były jakieś rezultaty?
Pozdrawiam
Zmieniony przez - acer222 w dniu 2010-05-04 21:04:10
Szacuny
0
Napisanych postów
207
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8023
Jak dorzucisz do treningu aeroby,to spalisz tłuszcz i bez spalacza,a jak dorzucisz spalacz do no xplode na treningu siłowym to nie spalisz tłuszczu.
No i dieta-wejdź sobie w dział odżywianie i tam poczytaj o diecie redukcyjnej ;]
Szacuny
123
Napisanych postów
11601
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
70678
thermo speed nie jest jakims rewelacyjnym spalaczem, ostatnio lepsze opinie zbiera thermo STIM, w tym momencie musialbys jakies aeroby dorzucic do planu i oczywiscie dieta na minus zeby byly jakies efekty
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
129
soltys88
Jeden co konkretnie napisał.. reszta to pały co nic nie wiedzą ;/
Próbują się popisać.. jak chcecie się popisać swoją głupotą to wejdźcie na czata np.
wp.pl i tam możecie się wypowiadać.. a nie tutaj.. ja chce przeczytać coś konkretnego a nie jakieś głupoty.