Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
69
Hej, przymierzam sie do powiekszenia domowej siłowni - mam możłiwość montażu poniższego wyciagu przy swojej ławeczce, macie jakieś doswiadczenie z tego typu przyrzadami ? Czy przy ciężarze powyżej 100kg nie będzie to się za bardzo bujało ?
Szacuny
5
Napisanych postów
19
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
776
Będzie bujało ale to kwestia subiektywna(według jednego jest okej innej osobie przeszkadza) producent deklaruje 150kg, mniejsze bujanie będziesz miał na stacjonarnym wyciągu do ściany.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2343
Napisanych postów
30730
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271512
Im więcej nałożysz i im bardziej będziesz szarpać tym bardziej będzie bujać. Kwestią Twego poczucia komfortu będzie czy zaapceptujesz. Na necie wyciąg zbiera dość dobre opinie
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Szacuny
1
Napisanych postów
4
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
50
beefcake93
Będzie bujało ale to kwestia subiektywna(według jednego jest okej innej osobie przeszkadza) producent deklaruje 150kg, mniejsze bujanie będziesz miał na stacjonarnym wyciągu do ściany.
Dokładnie! miałem to napisać ale po co mam się powtarzać. Dodatkowo mogę powiedzieć, że czasami warto spróbować i przetestować i ostatecznie zdecydować.
________
Pomalować świat https://sowoman.pl/korzysci-z-kolorowania-dla-doroslych/
Zmieniony przez - Antecko w dniu 12/30/2022 12:22:03 AM
Zmieniony przez - Antecko w dniu 12/30/2022 12:23:39 AM
Szacuny
34751
Napisanych postów
25173
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282656
Buja ale nie jakos bardzo , ja zakładam max 90 kg do wiosłowań na dolnym ( mam kosport ) a na góre max 70 do ściagania drązka do klatki i odgina się lekko ale znośnie . Od 2 lat używamy z żoną bardzo często i ogólnie wyciąg góra dół to był najlepszy zakup do domu . Gdybym miał miejsce w mieszkaniu to oczywiscie postawiłbym na wyciąg scienny albo bramę ale z braku miejsca to ten musiał być ale swoją robotę robi