Witam, w tym roku podjąłem studia matematyki ale szybko uswiadomilem sobiem, ze nie widze w tym zadnej przyjemnosci. Chcialbym od stycznia skonczyc studia i zaczne przygotowywac sie do matury z biologii bo chce od pazdziernika podjac sudia awf. A teraz do mojego pytania bede mial jkakies problemy z wojskiem jesli nie bede chodzil do zadnej szkoly bo na poczatku pazdziernika wyslalem zaswiadczenie ze sie ucze ??????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
gowno prawda szkola wysylaa papiery do wku jak skresla go z listy
Ja nie pękam - idę w śmierć ot tak - Na Krótką Koszule
www.armia-krajowa.com.pl
...
Napisał(a)
zalezy czy szkoła wysle do WKU zaswiadczenie ze jestes skreslony z listy studentow.... ja tak mialem i musialem niezle kombinowac, w duzym skrucie problemy z WKU, Żandarmeria wojskowa itd... jak masz mozliwosc to na czas kiedy nie bedziesz studiowal zapisz sie do jakiejs policealnej szkoly (z rególy 1 semestr gratis) np. profesja czy inny osrodek na bank znajdziesz ... po 1 semestrze sie wypiszesz i jak juz dostaniesz sie na AWF to uczelnia zbawi Cie od woja na 5 lat
(oczywiscie nie musisz do szkoly chodzic)
J.E.B.A.C WKU

J.E.B.A.C WKU
...
...
Napisał(a)
<b>gowno prawda szkola wysylaa papiery do wku jak skresla go z listy<b>
A to przepraszam nie wiedzialem :) A nie jest tak ze nabor jest jakos w czerwcu/ lipcu?
A to przepraszam nie wiedzialem :) A nie jest tak ze nabor jest jakos w czerwcu/ lipcu?
...
Napisał(a)
Maslana: zalezy ktora szkola bo nie wszystkie tak robia. Z reguly uczelnie prywatne nie zawracaja sobie tym glowy. Za to panstwowe prawie zawsze wysylaja takie zawiadomienia do WKU. Pozdro.
Zmieniony przez - creatine w dniu 2007-11-29 12:31:21
Zmieniony przez - creatine w dniu 2007-11-29 12:31:21
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER
...
Napisał(a)
no nie wiem czy tylko państwowe ... mi sie to zdazyło na prywatnej i uwierz mi - zawracaja sobie tym glowe 

...
...
Napisał(a)
A co jak rozpoczne jakis kurs np.Angielskiego albo nie da sie to jakos wytlumaczyc ze chce od pazdziernika znowu studiowac ????
...
Napisał(a)
no tak musze i to rozszerzoną no i musze troszke cwiczyc bo test sprawnosciowy tez jest trudny
...
Napisał(a)
uwiez mi nie da sie, sam tez probowalem, ale wez pomysl nad ta szkola policealna - to nic nie kosztuje, nie trzeba chodzic poprostu jestes zapisany ... ja tam pol roku przepekalem
w ogole z jakiego jestes miasta albo gdzie masz najblizej to cos zaraz wymyslimy

...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pomoc w wyborze atlasu do ćwiczeń.
Następny temat