witam mam problem bo nei wiem czy brac Nitrobolon 2 bo tak ponad miesiac temu zaczelem jesc XP i teraz juz mi sie konczy on i chcial bym sobie teraz kupic Nibolon 2 to by nie przeszkadzalo w niczym?? z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mozesz brac bez problemu raczej nawet musisz dobry cykl trwa 50 dni nitrobolon 2 moze byc ja bym wziol cell pumpa ale twoje zycie twoj wybur
w zyciu 3 zeczy nie da sie zrobic
wódy przepic
roboty przerobic
baby przeruchac
...
Napisał(a)
to cell pump jest lepszy od nitro 2?? doradzcie bo moze lepiej bylo by cos innego kupic
...
Napisał(a)
dudek ma racje jesli chodzi o KO jedna pucha 500 g akurat ci starczy braleM KO rok temu i sie nie zawiodlem CP tez dobry i taniej wychodzi pucha 450 gram
wódy przepic
roboty przerobic
baby przeruchac
...
wódy przepic
roboty przerobic
baby przeruchac
...
Napisał(a)
SPOSÓB UŻYCIA:
1 porcja (14,15 g – 30 jednostek rozpuścić w ok. 400 ml wody ) ) dwa razy dziennie, najlepiej ok. 30min przed treningiem i 30 min przed posiłkiem zachowując ok. 7 godzinny odstęp między porcjami.
-1 porcja jeden raz dziennie najlepiej ok. 30 min przed treningiem.
Przy stosowaniu 1 porcji dobre rezultaty uzyskuje się łącząc preparat z innymi formami kreatyny(TCM- 3-5g/porcję, monohydrat 3-5 g/porcję), które w zależności od pory treningu można zastosować rano lub zaraz po treningu. dawki 2 razy dziennie
1 porcja (14,15 g – 30 jednostek rozpuścić w ok. 400 ml wody ) ) dwa razy dziennie, najlepiej ok. 30min przed treningiem i 30 min przed posiłkiem zachowując ok. 7 godzinny odstęp między porcjami.
-1 porcja jeden raz dziennie najlepiej ok. 30 min przed treningiem.
Przy stosowaniu 1 porcji dobre rezultaty uzyskuje się łącząc preparat z innymi formami kreatyny(TCM- 3-5g/porcję, monohydrat 3-5 g/porcję), które w zależności od pory treningu można zastosować rano lub zaraz po treningu. dawki 2 razy dziennie
wódy przepic
roboty przerobic
baby przeruchac
...
Napisał(a)
ale to musi byc ten 7 godzinny odstep?? bo kurde ja chodze na silownie gdzies ok 17-18 to jest maly problem...:/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!