czesc wszystkim! mam male ptanko i mam nadzieje ze mi pomozecie uzykac na nie odpowiec :). Mianowicie mam 16 latek i przy wzroscie 1.80 m waze 65 kilo. To jest chyba za malo bo powinien wazyc ok. 70 kilo no i probuje dosiegnac tej wagi ... A moje pytanko dotyczy czy mam poczekac az przytyje czy juz teraz zaczac cwiczyc i trenowac???? Please prosze o odpowiedz! :) Thx z gory.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja zaczynalem w takim samym wieku, z taka sama waga tylko ze bylem jeszcze wyzszy
Czy juz czas?? No nie wiem, jak chcesz
Przytyc mozesz przytyjesz ale nie beda to raczej miesnie
Enzo

Enzo
Enzo
...
Napisał(a)
hmm dzieki za odpowiedz mysle ze zaczne juz :D i bede wieeeecej jadl hehe
...
Napisał(a)
No jak zaczynasz treningi to radze diete, dobra dieta to polowa sukcesu!! Powodzenia
Enzo
Zmieniony przez - Enzo w dniu 2004-01-25 22:26:03

Enzo
Zmieniony przez - Enzo w dniu 2004-01-25 22:26:03
Enzo
...
Napisał(a)
"Mianowicie mam 16 latek i przy wzroscie 1.80 m waze 65 kilo. To jest chyba za malo bo powinien wazyc ok. 70 kilo" hmmm jak na 16 latka ktory nie ciwczyl nigdy to jest jak najbardziej w porzadku waga,no ale bierz sie za zelastwo!
-------------------------------
NOSFERATU DZIAŁU "HUMOR"
"For a hundred years I offered an ugly death to everyone I met. And I did it with a song in my heart....You have no idea what it's like to have done the things I've done, and to care."

-------------------------------

"For a hundred years I offered an ugly death to everyone I met. And I did it with a song in my heart....You have no idea what it's like to have done the things I've done, and to care."
every creature livin' on this planet'll go to hell...
MODERATOR
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!