Nie mogl nigdy jesc podobnych ??
...
Napisał(a)
Odzywki sa oryginalne i nienaruszone.
Smaki probowalem bo mialem wczesniej jeden smak a drugi probowalem bo kolega mial.
Smaki probowalem bo mialem wczesniej jeden smak a drugi probowalem bo kolega mial.
...
Napisał(a)
Polecam te odzywki!
Ja niestety nie cwiczylem ostatnio i jeszcze pare miesiecy nie bede cwiczyl dlatego odzywki leza w szafie.
Ja niestety nie cwiczylem ostatnio i jeszcze pare miesiecy nie bede cwiczyl dlatego odzywki leza w szafie.
...
Napisał(a)
Witam ponownie!
Oferta nadal aktualna
OBNIZAM CENE!!!
Taniej nie kupisz nigdzie indziej
Cena jednej puszki 69zl
W sklepie odzywki te kosztuja ok 100zl
Oferta nadal aktualna
OBNIZAM CENE!!!
Taniej nie kupisz nigdzie indziej
Cena jednej puszki 69zl
W sklepie odzywki te kosztuja ok 100zl
...
Napisał(a)
nie ma sie co dziwic to jest hit z przed 2 lat, teraz za cene 2 puszek mozna kupic 4,5 kg Vitalmaxa + mono ;)
Prostych słów się boi największy nawet twardziel proste słowa z gardła nie chcą wyjść
najbardziej mówią że je kocham i że go nie zdradzę prawdziwa moja miłość nazywa się
Zagłębie Sosnowiec... !
...
Napisał(a)
40 zł za truskawke z twoją przesyłką płatne na konto - tak jak kolega pisze wyżej - ceny nie dałeś za ciekawej
Jastrzębie rulezz
...
Napisał(a)
hehe
I Ty smiesz porownywac Vitalmaxa do Inkospora hehehe
Jak chcesz to dalej wcinaj te baziewie. Vitalmax sie chowa przy Inkosporze.
A co do ceny to jest moim zdaniem bardzo korzystna. Tak jak pisalem wczesniej w sklepie kosztuje 100zl.
I Ty smiesz porownywac Vitalmaxa do Inkospora hehehe
Jak chcesz to dalej wcinaj te baziewie. Vitalmax sie chowa przy Inkosporze.
A co do ceny to jest moim zdaniem bardzo korzystna. Tak jak pisalem wczesniej w sklepie kosztuje 100zl.
...
Napisał(a)
kasacja !
Zmieniony przez - BuBy4 w dniu 2006-08-24 10:53:28
Zmieniony przez - BuBy4 w dniu 2006-08-24 10:53:28
Prostych słów się boi największy nawet twardziel proste słowa z gardła nie chcą wyjść
najbardziej mówią że je kocham i że go nie zdradzę prawdziwa moja miłość nazywa się
Zagłębie Sosnowiec... !
...
Napisał(a)
a ile tego w puszce jest??
http://finanse.testynarodowe.pl .................. wykonaj test i odbierz DARMOWE EBOOKI o zarabianiu w sieci i biznesie .................http://finanse.testynarodowe.pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!