Jw. Kupie uszkodzone telefony. Piszcie czy coś macie? Prosze o informacje jaki to model i co jest uszkodzone(jeśli wiecie). Najchętniej kupiłbym z jednego źródła kilkanaście komórek. Ale piszcie jeśli coś macie, może sie zainteresuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Posiadam na sprzedaż uszkodzonego Samsunga D900i. Padnięta taśma albo LCD padł. Klawiatura się podświetla ale ekran nie świeci. Sam telefon z baterią, nie posiada tylnej klapki. Napisz ile możesz dać za niego jeśli Cię interesuje. Posiadam również sprawnego Siemens C45 z ładowarką. Sprawny 100%.
...
Napisał(a)
SPV M650. Karton, ładowarka, uchwyt samochodowy itd. wszystko co było. niesprawne nie wiem. możliwe że tylko soft wgrać bo się nie włącza. tzn kiedyś raz na kilka razy się włączał później coraz mniej i teraz to już chyba wgl. mam nowszy model więc ten leży już chyba rok. jc pisz na gg pozdrawiam
http://www.sfd.pl/siłka_by_mentO_mOri-t474124-s1.html <- moja siłka
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o d900i to raczej nie. Ale dzięki za odpowiedź.
arterrr - napisałem na maila
arterrr - napisałem na maila
...
Napisał(a)
N95 - do wymiany taśma, juz raz ja wymienilem ale znowu sie z***ala :/ koszt 20zl
samsung E250 to samo co z nokią
samsung C300 tez tasma
samsung E250 to samo co z nokią
samsung C300 tez tasma

...
Napisał(a)
a ja mam na sprzedanie SonyEricsson c 905 - WIFI, GPS, aparat 8Mpix
zaparowal mi pewnego razu i od tego czasu wlacza sie, tj podswietla sie ekran, telefon dziala, mozna dzwonic, slychac ze dochodza smsy itp, ale wyswietlacz jest tylko podswietlony.. Dostalem HTC Magic wiec juz nawet go nei dawalem do roboty.
zaparowal mi pewnego razu i od tego czasu wlacza sie, tj podswietla sie ekran, telefon dziala, mozna dzwonic, slychac ze dochodza smsy itp, ale wyswietlacz jest tylko podswietlony.. Dostalem HTC Magic wiec juz nawet go nei dawalem do roboty.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Sprzedam: HTC HD 2 + 1GB z malutkim mankamentem 850zł
Następny temat