...
Napisał(a)
Bije enana co 5 dni 1ml 250mg, ostatni strzał w lewe dupsko był 10 dni temu, dziś znów przypada na lewy ale od kilku dni urywa mi dupe, ciągły ból przy jakimkolwiek rozciągnięciu, siedzeniu i jest duża gula jak zepnę dupe. Co robić wbijać w obolały lewy czy w prawy załadować mimo, że biłem w prawy 5 dni temu? Zawsze jeśli był ból to dzień po strzale, maksymalnie z 3 dni a teraz jest 10 dzień a ból pojawił się kilka dni temu i nie znika, dodatkowo ta gula jak mandarynka...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wal w prawy i idz do lekarza nich luknie,jaki to test jaka firma?
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
balkan, reszta strzałów też robiła takie piłki do pingponga ale to schodziło szybko i nie robiło tyle dni problemu, a ten jakoś długo nie chce się "wchłonąć" 

...
Napisał(a)
może za płytko bijesz ?
co jest z tym balkanem, że coraz częściej ludzie piszą na forum o bólach
co jest z tym balkanem, że coraz częściej ludzie piszą na forum o bólach
...
Napisał(a)
Wbijaj wolniej i rozmasowuj, uciskajac miejsce po iniekcji. Ostatnio mialem dwa razy taki przypadek po PMP. Ale to trwalo tylko 5 min i zniklo. Co do bolu to sprawa indywidualna. Ja uwazam, ze taka igielka to bol mozna sobie sprawic wkluwajac sie w oko, jaja albo pod paznokcie i te placze tutaj w co drugim temacie to jakis kur..wa zart.
...
Napisał(a)
wbijam 0,6x30mm, zawsze taka wbijałem i było dobrze, takie gule już miałem po balkanie i galenice ale to przechodziło w kilka dni, a to mi wyrosło z 5 dni po strzale i ciągle trzyma, jest taka duża piłka tenisowa jak zepne dupe po boku, jak nie spinam to nawet nie widać... idę wbić w prawy
a z tym rozmasowywaniem to nie wiem, jak masowałem to czułem ból a jak nie to czasami w ogóle ani razu nie poczułem, że wbiłem, w końcu nie wiem czy masować po strzale czy tylko lekko przycisnąć?
Zmieniony przez - Vandaal w dniu 2011-09-21 21:40:24

a z tym rozmasowywaniem to nie wiem, jak masowałem to czułem ból a jak nie to czasami w ogóle ani razu nie poczułem, że wbiłem, w końcu nie wiem czy masować po strzale czy tylko lekko przycisnąć?
Zmieniony przez - Vandaal w dniu 2011-09-21 21:40:24
...
Napisał(a)
nie masować, nie uciskać po zastrzyku, tylko większe krwawienie powodujesz z naczyń krwionośnych co przed chwilą igła przeorałeś, skąd wy bierzecie takie teorie chyba z szatni z siłowni. Czy pamieta ktoś aby pielęgniarka po szczepionce cos masowała dawała wacik z spirytusem do przyłożenia i po sprawie, raczej nikt nie miał jakiś takich dziwnych historii itd.
Druga sprawa to robisz za płytko zastrzyki dlatego guzy się robią, cześć oleju wchodzi miedzy mięsień a tłuszcz i dlatego masz takie dziwne rzeczy, zmień igłę na 0,7 o długości 40mm i wbijaj cała bez ceregieli to guzów nie będzie. I znowu powrót do pielęgniarki czy ktoś za dzieciaka zwrócił na kolor igły jaką miał robioną szczepionkę zazwyczaj była to żółta albo zielona.
Na te guzy, tak maść z heparyną i okłady ze spirytusu. Jak je robić poszukaj sobie w wyszukiwarce nie chce mi się poraz pięćdziesiąty opisywać.
Druga sprawa to robisz za płytko zastrzyki dlatego guzy się robią, cześć oleju wchodzi miedzy mięsień a tłuszcz i dlatego masz takie dziwne rzeczy, zmień igłę na 0,7 o długości 40mm i wbijaj cała bez ceregieli to guzów nie będzie. I znowu powrót do pielęgniarki czy ktoś za dzieciaka zwrócił na kolor igły jaką miał robioną szczepionkę zazwyczaj była to żółta albo zielona.
Na te guzy, tak maść z heparyną i okłady ze spirytusu. Jak je robić poszukaj sobie w wyszukiwarce nie chce mi się poraz pięćdziesiąty opisywać.
...
Napisał(a)
wez igle 0,8x40 i bedzie git, bij po sam plastik
Zmieniony przez - sz4leniec w dniu 2011-09-21 22:32:26
Zmieniony przez - sz4leniec w dniu 2011-09-21 22:32:26
*OFF*
...
Napisał(a)
co wy chcecie zeby przebil sie na wylot? 0,6x30mm w zupelnosci wystarcza... chyba ze masz 2cm pokrywe z tluszczu na tylku w co nie wierze, zawsze mozesz przywalic w udo jak tylek boli z tym ze jezeli ma bolec tak jak tylek to raczej nie bedziesz mogl chodzic...trzeba bylo wybrac inny towar
Zmieniony przez - docker w dniu 2011-09-21 23:12:11
Zmieniony przez - docker w dniu 2011-09-21 23:12:11
ładuj aż kark wejdzie ci w ramiona
...
Napisał(a)
i to jest parodia tego zakłamanego forum.
gdyby to był jakiś under to zaraz wina zwalona na czystość, syf, niesterylność i nie wiadomo co jeszcze. ale że to "niby apteka"
to sprawa ma się całkiem inaczej.
gdyby to był jakiś under to zaraz wina zwalona na czystość, syf, niesterylność i nie wiadomo co jeszcze. ale że to "niby apteka"

Polecane artykuły