pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
suplement pochodzenia naturalnego ktory zwieksza poziom naturalnego tescia w ogranizmie
pozdrawiam
Piotrek
najlepsiejszy dzial w historii
https://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=134&forum_title=Sporty Extremalne
TEXT ROKU:
"A co mam zrobić z tymi cholernymi bąkami !!! Ten smród jest nie do wytrzymania!!! Koledzy chcą mnie skazać na banicję, bo nawet maski gazowe nie potrafią powstrzymać tego smrodu, a druga sprawa to to że co chwile puszczam bąki i nawet nie mogę iść do mojej dziewczyny na 2 godziny bo chyba by mi dupsko rozerwało. A jak rozerwie to ona już nie będzie mnie chciała!!! POMOCY"
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=63552&whichpage=1&crc=2513441#post3
pozdrawiam
Piotrek
najlepsiejszy dzial w historii
https://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=134&forum_title=Sporty Extremalne
TEXT ROKU:
"A co mam zrobić z tymi cholernymi bąkami !!! Ten smród jest nie do wytrzymania!!! Koledzy chcą mnie skazać na banicję, bo nawet maski gazowe nie potrafią powstrzymać tego smrodu, a druga sprawa to to że co chwile puszczam bąki i nawet nie mogę iść do mojej dziewczyny na 2 godziny bo chyba by mi dupsko rozerwało. A jak rozerwie to ona już nie będzie mnie chciała!!! POMOCY"

https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=63552&whichpage=1&crc=2513441#post3
...
Napisał(a)
wypełnij profil
jeśli nie ukończyłeś 21 lat daruj to sobie
Siła i piękno są darami młodości.
...:::esp3ranza:::...
jeśli nie ukończyłeś 21 lat daruj to sobie
...
Napisał(a)
esp3ranza no wypelnilem mam 19 latek jak widac jeszcze troszke mi brakuje do tych 21 ;P
pozdrawiam
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
esperanza a tak z ciekawości dlaczego dopiero po 21 roku????
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
BROŃ (miecze,sai,itp.), DUŻY WYBÓR, TANIO!!!! INFO I PYT. NA MAILA
MAFIA SFD RULEZ
Szacunek Lojalność Zaufanie
AGILITY HANDLER PRO
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
BROŃ (miecze,sai,itp.), DUŻY WYBÓR, TANIO!!!! INFO I PYT. NA MAILA
MAFIA SFD RULEZ
Szacunek Lojalność Zaufanie

On też może być sportowcem.
www.dssk.pl
...
Napisał(a)
bo wtedy poziom tescia w organizmie powinien sie unowmowac ale na wlasnym przykladzie powiem ze tak nie jest
u mnie burza chormonalna nadal trwa a mam 22lata!!!
CZERWONY HANDLARZ
Cytat roku SFD
"...W regulaminie SFD jest napisane ze kto jedzie na moderatorow ten ma prze***ane..."

CZERWONY HANDLARZ

Cytat roku SFD
"...W regulaminie SFD jest napisane ze kto jedzie na moderatorow ten ma prze***ane..."
CZERWONY HANDLARZ
Bene mori praestat, quam turpiter vivere
...
Napisał(a)
możesz sobie zachwiać własną gospodarkę hormonalną, średnio organizm kończy naturalną nadprodukcje w wieku 21 lat
i wszystko jasne
i wszystko jasne

...
Napisał(a)
tribulus terrestris jest to nazwa orginalnego ziola rosnacego tylko w bulgarii . ziolo to bylo kilkanascie lat temu wykoztstywane jako cudowny niesterydowy preparat na przyrost sily i masy miesniowej , pierwszym produktem byl slawny TRIBESTAN sprzedawany na zachodzie jako supersirodek za straszne pieniadze , firma ULTIMATE NUTRITION ma wykupiony orginalny bulgarski patent o nr 1550/72 , produkt ma zawartosc ponad !!! 45 % !!! saponin steroidowych , z tego co mi wiedomo tylko jedna znana firma na swiecie ma to jeszcze wykupine ... , w kazdej kapsule jest 750 mg ,tribulusa ,supersprawdzony preparat , nic dodac nic ujac
...
Napisał(a)
bimek..sorki..nieczepiam sie ale jaki patent na tribulla???jaka bułgaria?
najwiecej tribullusa zbiera się na wyspie greckiej-krecie
pozatym sa extracty o wiekszym stezeniu ..prawie 60% -ale b.drogie i prodookuje je 1 -a f-ma na swiecie
)
pozdro
bigger
biger
najwiecej tribullusa zbiera się na wyspie greckiej-krecie

pozdro
bigger
biger
bigger tm
...
Napisał(a)
bigger kurde odczep sie !!! masz zadanie domowe czy co ??? jak cos wiesz to pisz smialo , nie krepuj sie !!! juz mnie nie lubisz ???? napisalem to co mam na etykiecie i na ich atestach , reszty nie wnikam , zejdz ze mnie bo mi duszno !!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!