...
Napisał(a)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Iniekcja_domięśniowa#Fobia
"Fobia
Wiele osób czuje lęk przed przyjmowaniem iniekcji domięśniowych, szczególnie w pośladki, wraz z objawami układu autonomicznego (przyspieszenie częstości skurczów serca, poty, omdlenie)."
właśnie tego doświadczyłeś
nie dygaj tez tak mialem na początku ,kwestia wprawy 
"Fobia
Wiele osób czuje lęk przed przyjmowaniem iniekcji domięśniowych, szczególnie w pośladki, wraz z objawami układu autonomicznego (przyspieszenie częstości skurczów serca, poty, omdlenie)."
właśnie tego doświadczyłeś

...
Napisał(a)
Ja się wcale nie bałem strzałów bo to nie piewszy cykl. Tylko po tej akcji mam teraz trochę obaw, ale już coraz mniejsze po waszych wypowiedziach. Ale przeżyłem prawdziwą masakrę serio. Dzięki za wypowiedzi i wielkości życzę.
"Cechą człowieka jest pęd ku wielkości"
...
Napisał(a)
Mialem tak w 1 z pierwszych strzalow i wcale nie trafilem na zyle bo slabo zaczelo mi sie robic jak wbilem igle ale nie wpuszczalem jeszcze soku, po wtlaczaniu bylo jeszcze gorzej ale robilem aspiracje 3 razy dla pewnosci i nic. Po prostu sie zestresowalem i ty pewnie miales tak samo. Po szocie mialem taka sama akcje jak ty przez 3,4 min nie slyszalem nawet wentylatora w lazience potem z kazda chwila bylo coraz lepiej
Zmieniony przez - ALFA_MAN w dniu 2011-01-31 22:18:55
Zmieniony przez - ALFA_MAN w dniu 2011-01-31 22:18:55
/
only the best
...
Napisał(a)
Nie zestresowałem się, nigdy nie miałem żadnego stresu przed robieniem strzała. Zwyczajnie poszło trochę do krwioobiegu jak wcześniej pisano. Stres obawiam się, może dopiero się pojawic przy następnym biciu teścia czyli w środę :) Dzięki za info dla wszystkich sogacze już lecą. Jeśli jeszcze ktoś ma coś wartościowego do powiedzenia chętnie poczytam.
...
Napisał(a)
jestem po wielu cyklach, nigdy nawet nie odciagnalem tloczka przed wstrzyknieciem i zyje, ale robie tylko w poslady, pared razy robilem w udo ale zawsze zalewalo mnie potem i prawie mdlalem, ale to wszystko ze strachu:) bo robilo mi sie to jeszcze przed wstrzyknieciem a gdzy igla juz byla w srodku. wal najlepiej w posladki i nie kombinuj
...
Napisał(a)
bigamator
a co jeśli wbił byś się w żyłę?
umiał byś to wyczuć bez odciągania tłoczka?
a co jeśli wbił byś się w żyłę?
umiał byś to wyczuć bez odciągania tłoczka?
...
Napisał(a)
Zastanawiam się bardzo mocno właśnie nad tym, żeby bic tylko w pośladki. Tylko samemu w poślady jest strasznie niewygodnie i trzeba miec już wprawę w tym.
...
Napisał(a)
Ja uzywam igiel 0,6/25 zawsze bije w poslady.Najlepiej,bezstresowo i taka igla nie wydaje sie straszna 

(ON)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Do oceny, czyli jak zwykle przyklad cyklu.
Następny temat