Szacuny
15
Napisanych postów
379
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5672
Witam,
zakupiłem ww supla, w proszku (500g). Na pudełku jest napisane żeby przechowywać temp 15 stopni +. Generalnie to chciałem trzymać w aucierazem z treningową torbą, ale w zime w aucie jest czasami poniżej 0 stopni. Stąd moje pytanie (wiem troche dziwne), czy przechowywanie w niskich temp może spowodować jakiekolwiek uszkodzenie towaru?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Zmieniony przez - ABSII w dniu 2012-11-30 23:17:42
Szacuny
15
Napisanych postów
379
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5672
Mogę zabrać ale całą torbę treningową w aucie trzymam (nie chce mi się nosić) a z puszką po osiedlu chodzić to troche śmiesznie. Oczywiście jak nie będzie się dało inaczej to będę nosił.
@ jabolcokk A.Jabłoński - dziękuję, będę czekał na odpowiedź ;)
Szacuny
15
Napisanych postów
379
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5672
Skoro po jednym treningu śmierdzą Wam rzeczy i musicie je sobie prać 5 razy w tygodniu to gratuluje potliwości ;) (w sklepach są antyperspiranty itp ;p). Czekam na odpowiedź odnośnie mojego pytanie ;).
Zmieniony przez - ABSII w dniu 2012-12-02 13:51:50
Szacuny
132
Napisanych postów
23197
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
224269
Nie chodzi im za pewne o potliwość tylko o to że jak się przepoci/zmoczy rzeczy, a wozi się je w torbie to nie mają jak wyschnąć i zaczynają wydalać niemiły zapach.
Co do odpowiedzi jutro, zapytam się w Trec'u bo nie wiem - myślę, że można tam do jakieś temperatury ujemnej ale lepiej nie.