Z góry chcę już nadmienić że z dopingiem nie miałem do czynienia w swojej przygodzie ze sportem ale moja ciekawość jest na tyle duża że postanowiłem poruszyć ten temat. Czytałem trochę na temat testosteronu i jaki ma on wpływ na organizm mężczyzny. Zaczerpnąłem również trochę informacji na temat depresji i nie znalazłem chyba nigdzie wzmianki o tym że ową depresję można by leczyć testosteronem. Pomyślałem o tym kiedy wyczytałem że niski poziom testosteronu może prowadzić właśnie do depresji, więc schematycznie rozumując pomyślałem że kuracja testosteronowa mogłaby pomóc w odzyskaniu sprawności psychicznej. Zażywanie męskiego hormonu rzeczywiście bardzo wyraźnie zmienia poziom samopoczucia i funkcjonowania? I jak to się ma do ludzi którzy na codzień borykają się z chorobami psychicznymi pokroju nerwicy lub depresji?
Z góry chcę już nadmienić że z dopingiem nie miałem do czynienia w swojej przygodzie ze sportem ale moja ciekawość jest na tyle duża że postanowiłem poruszyć ten temat. Czytałem trochę na temat testosteronu i jaki ma on wpływ na organizm mężczyzny. Zaczerpnąłem również trochę informacji na temat depresji i nie znalazłem chyba nigdzie wzmianki o tym że ową depresję można by leczyć testosteronem. Pomyślałem o tym kiedy wyczytałem że niski poziom testosteronu może prowadzić właśnie do depresji, więc schematycznie rozumując pomyślałem że kuracja testosteronowa mogłaby pomóc w odzyskaniu sprawności psychicznej. Zażywanie męskiego hormonu rzeczywiście bardzo wyraźnie zmienia poziom samopoczucia i funkcjonowania? I jak to się ma do ludzi którzy na codzień borykają się z chorobami psychicznymi pokroju nerwicy lub depresji?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
AfterHours.fm - The Best in Trance & Progressive
Co do Testa tak jak piszesz jednym poprawi nastrój , na jednych zadziała neutralnie, a innym może poprawić nastrój .
Mariusz190Powiem Ci tak. Chorowałem na depresję rok czasu po tragediach rodzinnych Prawie Rok czasu dochodziłem do siebie. Brałem leki "lekkie" typu aciprex, tianesal. Sterydy (testosteron) brałem przed chorobą jak i po chorobie. Nie zauważyłem żadnych zmian czy na plus czy na minus. Także w moim przypadku sterydy były neutralne. Mówię tutaj o testosterone. Nie wiem jakby psychika reagowała na środki mocniejsze np. Tren gdzie mogą występować jakieś sidy. Wszystko zależy od Ciebie i Twojej głowy.
w trakcie przyjmowania aciprexu, tianesalu, nic z saa nie szlo?
Zmieniony przez - Mariusz190 w dniu 2016-10-31 08:22:43
AfterHours.fm - The Best in Trance & Progressive