Czesc, mam 19 lat i od Pazdziernika zaczynam cykl z tesciem.I mam pytanie, bo kazdy inaczej mowi. Jakie moga wyjsc skutki uboczne po 4-tyg cyklu ( 1 ml co 4 dni .) I co najlepiej wziasc po tym cyklu bo sporo osob mi powiedzialo ze dobrze jest przegrysc to meta. I to bedzie moj pierwszy kontakt ze sterydami, a i prosze nie pisac mi odpowiedzi typu zebym tego nie bral itp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z tym pytaniem zapraszamy do działu doping po wcześniejszej rejestracji która nic nie kosztuje .
...
Napisał(a)
Jak wyżej.
BTW. Chcesz się bawić w SAA w tym wieku nie mając zielonego pojęcia o tym? Pewnie diety też nie masz bo niepotrzebna , nie mówiąc o tym że siłownie widziałeś tylko z zewnątrz przechodząc obok niej? Ogarnij się chłopie, bez dobrej michy i dopracowanego treningu efekt będzie raczej marny/chwilowy, ale jesteś mądrzejszy widać po Twoim poście....
BTW. Chcesz się bawić w SAA w tym wieku nie mając zielonego pojęcia o tym? Pewnie diety też nie masz bo niepotrzebna , nie mówiąc o tym że siłownie widziałeś tylko z zewnątrz przechodząc obok niej? Ogarnij się chłopie, bez dobrej michy i dopracowanego treningu efekt będzie raczej marny/chwilowy, ale jesteś mądrzejszy widać po Twoim poście....
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!