...
Napisał(a)
Witam,jestem osoba otyła waze 120 kg przy wzroscie 180cm,staz na silowni 5miesiecy ale od 2 miesiecy caly czas cwicze:) i widze tego efekty.Koledzu poradzili mi abym siegna po clenbuterol podobno mial by mi pomudz spalic tluszcz ale nie wiem czy to tdobry pomysl i jak on dziala jakie powuklania wystempuja??. A moze cos innego radzicie :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
poczytaj sobie trochę o tym środku bo jest wiele i na forum i w necie
po 2 miechach za wcześnie na takie wspomaganie
zresztą przy takiej wadze fat będzie leciał przy samej diecie i treningu
po 2 miechach za wcześnie na takie wspomaganie
zresztą przy takiej wadze fat będzie leciał przy samej diecie i treningu
...
Napisał(a)
za wcześnie na takie środki
i tak tutaj najważniejsza będzie dieta z ujemnym bilansem kalorycznym(zapewne brak)
do tego odpowiedni trening siłowy+aerobowy
w następnej kolejności można dodać suplement wspomagający spalanie tkanki tłuszczowej(dział suplementy)
ale to dopiero na samym końcu
i tak tutaj najważniejsza będzie dieta z ujemnym bilansem kalorycznym(zapewne brak)
do tego odpowiedni trening siłowy+aerobowy
w następnej kolejności można dodać suplement wspomagający spalanie tkanki tłuszczowej(dział suplementy)
ale to dopiero na samym końcu
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Dieta jest na -500kcl i idzie ladnie ale waga od 30tygodni stoi chodz dieta byla zmieniana ale przynajmniej obwody spadaja ,czyli na te srodki jest za wczesnij :) ok dzieki za porade :)
...
Napisał(a)
no chyba cie poyebalo z cenami glupcze
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!