B: 160g
W: 250g
T: 70g
I posiłek 7.00
50g ryżu brązowego/ 50g kaszy gryczanej/ 50g makaronu żytniego razowego/75g pieczywa żytniego pełnoziarnistego
+
4 jaja kurze całe/ puszka tuńczyka w sosie własnym/ 150g piersi z kuraka/200g mintaja/ 200g pangi/150g dorsza/150g wołowiny/150g pstrąga/150g piersi z indyka/150g makreli wędzonej
+ 10ml oliwy/20g orzechów włoskich
II posiłek 10.00
50g ryżu brązowego/ 50g kaszy gryczanej/ 50g makaronu żytniego razowego razowego /75g pieczywa żytniego pełnoziarnistego
+
100g piersi z kuraka/120g mintaja/ 120g pangi/100g dorsza/100g wołowiny/100g pstrąga/100g piersi z indyka/100g makreli wędzonej/30g odżywki białkowej
+
10 ml oliwy z oliwek/ oleju z pestek winogron/ oleju lnianego/20g orzechów włoskich
III posiłek 13.00
50g ryżu brązowego/ 50g kaszy gryczanej/ 50g makaronu żytniego razowego
+
100g piersi z kuraka/120g mintaja/ 120g pangi/100g dorsza/100g wołowiny/100g pstrąga/100g piersi z indyka/100g makreli wędzonej/30g odżywki białkowej
+
10 ml oliwy z oliwek/ oleju z pestek winogron/ oleju lnianego
IV posiłek - przedtreningowy 16.00
50g ryżu brązowego/ 50g kaszy gryczanej/ 50g makaronu żytniego razowego
+
150g piersi z kuraka/200g mintaja/ 200g pangi/150g dorsza/150g wołowiny/150g pstrąga/puszka tuńczyka w sosie własnym/150g piersi z indyka
+
Warzywa (np. pomidor, brokuły, ogórek, sałata)
TRENING 17.00
Bezpośrednio po skończonym treningu:
Duży banan
V posiłek - potreningowy 18.45
50g ryżu brązowego/ 50g kaszy gryczanej/ 50g makaronu żytniego razowego
+
150g piersi z kuraka/200g mintaja/ 200g pangi/150g dorsza/150g wołowiny/150g pstrąga/puszka tuńczyka w sosie własnym/150g piersi z indyka
+
Warzywa (np. pomidor, brokuły, ogórek, sałata)
VI posiłek: 20.45
3 jaja/100g makreli wędzonej/100g łososia