Szacuny
10
Napisanych postów
1903
Wiek
36 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12352
Trzeba by kilka puszek dziennie jeść, by narazić się na zatrucie rtęcią. Jem już rok codziennie puszkę, w okresach budowania masy spożywałem nawet dwie - badania krwi nie stwierdziły u mnie podwyższonej zawartości rtęci czy jakichkolwiek innych metali ciężkich. Tak więc na własnej... krwi przekonałem się, że w powiązaniu tuńczyka i rtęci więcej bajdurzenia niż prawdy. A co do przepisu, miast oliwy proponuję dużo smaczniejszy i wartościowszy olej rzepakowy zimnotłoczony nierafinowany. Prawdziwa bomba o-3.
Szacuny
1
Napisanych postów
1320
Wiek
36 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10277
ADRIANUS88 ja rzepakowego uzywam głównie do smazenia kuraka i ryb a jesli chodzi o sałatki i inne pierdy to stosuje olej lniany i oliwe a omege 3 jem codzinne od 2 lat tzn gold omega 3 idealna proporcja zachowana